Viltute7 parašė:
Sveikos, kas gal jau apie 30sav ar daugiau, koki % skirtuma turite tarp vaiku ? ☺️
1%
Viltute7 parašė:
Sveikos, kas gal jau apie 30sav ar daugiau, koki % skirtuma turite tarp vaiku ? ☺️
1%
Viltute7 parašė:
15% ;)
Viltute7 parašė:
Pas mane 10 proc. Niekada nebuvo daugiau 11 proc. Tfu tfu, nors ir buvo auksta rizika del transfuzijos sindromo.
Asta90 parašė:
Merginos kam ~34 sav ir daugiau, kaip jauciates? Pas mane 34 savaite eina, kazkaip pajugau, kad jau tikrai labai sunku. Guodziu save, kad nedaug liko, bet nepadeda.…
Man ir sunkėja jau, dar kai pirmagimė vis serga ir į daržą neina, negaliu išsigulinėti. Judu vis lėčiau, bet po biškį judu ir skaičiuoju dienas iki termino, labai noriu išnešioti iki 37 sav bent
Goosey parašė:
Man ir sunkėja jau, dar kai pirmagimė vis serga ir į daržą neina, negaliu išsigulinėti. Judu vis lėčiau, bet po biškį judu ir skaičiuoju dienas iki termino, labai n…
Tada tikrai nekas. Musu pirmagimis atostogavo 2 savaites pas senelius 🫢 tai bent lengviau. Koks jums gimdymo budas numatytas? Apsiverte vaikuciai?
Asta90 parašė:
Merginos kam ~34 sav ir daugiau, kaip jauciates? Pas mane 34 savaite eina, kazkaip pajugau, kad jau tikrai labai sunku. Guodziu save, kad nedaug liko, bet nepadeda.…
32 sav. Bet pilvas didelis (labai), tai jauciasi sunkumas 😀 bet kazka paveikiu pasedziu, ir taip visa diena.
Asta90 parašė:
Tada tikrai nekas. Musu pirmagimis atostogavo 2 savaites pas senelius 🫢 tai bent lengviau. Koks jums gimdymo budas numatytas? Apsiverte vaikuciai?
Niekas man nieko išvis dar nesakęs nei dėl termino nei dėl gimdymo. Gal pasakys kai jau bus beveik 37sav, nes tada vizitą pas perinatologę turiu, tai jei datrauksiu iki tada. Vienas pusę nėštumo sėdi, kitas žemyn galva buvo, vakar sužinojau kad ir kitas atsisėdo, tai nežinau ar apsivers ar ne
RaiMėja parašė:
Aš manau pilnas migdymas cp metu yra išimtis ir yra taikomas jei kyla kokių komplikacijų. Aš savo artimoje aplinkoje nežinau nei vieno tokio atvejo, nors cp atvejų …
Labuka. As gavau pilna narkoze,bet tik todėl,kad pirma pasigimdziau pati,o antram kilo problemu
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai