nikole_ parašė:
Pritariu kitoms pasisakiusioms.
Man apskritai keistas klausimas ir nemandagus (teko ne kartą sulaukti), ar natūral…
Ačiū, manau, kad apsisprendėm! Pasilaikysim sau ir nesiaiškinsim! 💕
nikole_ parašė:
Pritariu kitoms pasisakiusioms.
Man apskritai keistas klausimas ir nemandagus (teko ne kartą sulaukti), ar natūral…
Ačiū, manau, kad apsisprendėm! Pasilaikysim sau ir nesiaiškinsim! 💕
Gilė Giliūtė parašė:
Sveikos, merginos, kreipiuosi į tas, kurios pastojote po pagalbinio, ar visiems ir pasakėte, kad laukiatės dvynukų po pagalbinio ar tiesiog sakėt, kad atsitiktinuma…
Aš buvau už tai, kad neslėptume ir pasakytume atvirai sulaukę tokio klausimo, nes klausimų tikrai buvo, kadangi giminėje nėra dvynių. Mano vyras buvo prieš, tai nesakėme.
Manau patys turite nuspręsti priklausomai nuo to, kokie santykiai su artimaisiais ir pan. Aš esu pasakiusi keletui artimų draugių ir mamai, kurios padeda ir palaiko, bet tikrai ne visiems norisi ar reikia.
Sveikos busimos ir esamos mamytes, turiu toki klausima, man dabar 14+6, dar neturiu nesciosios korteles
Esu pasidariusi pirmo trimestro kraujo ir slapimo tyrimus, kita karta planuoju pas gydytoja eiti kai bus 16+5 ir tik tada uzvesti kortele.
Ar nebusiu praleidusi kokiu tyrimu?
Pasaaaka parašė:
Sveikos busimos ir esamos mamytes, turiu toki klausima, man dabar 14+6, dar neturiu nesciosios korteles
Yra bendras kraujo, bendras šlapimo ir šlapimo pasėlio tyrimas.
RaiMėja parašė:
Aš buvau už tai, kad neslėptume ir pasakytume atvirai sulaukę tokio klausimo, nes klausimų tikrai buvo, kadangi giminėje nėra dvynių. Mano vyras buvo prieš, tai nes…
Pas mus giminėje irgi nėra dvynių, bet gimė dvynukai natūraliai, tad manau čia tikrai ne rodiklis.
Ir labai pritariu kažkurios mamytės pasisakymui, kad čia tik šeimos intymus reikalas.
Kas antras ir pas mus klausinėjo ar natūraliai "gavosi dvynukai", man tai toks mažų mažiausiai nemandagus klausimas... kažkaip žmonės to nesupranta.
DianaG parašė:
Pas mus giminėje irgi nėra dvynių, bet gimė dvynukai natūraliai, tad manau čia tikrai ne rodiklis.
Pas mus identiška situacija
Įmanoma tikrai!
nėra labai sunku, ypač jei yra patirties su vyresniu vaiku. Sunkiausia tik jeigu išsimuša iš ritmo ir vienas vaikas miega, kitas ne. Tuomet non stop darbas kol vyras grįžta
tad svarbiausia ritmą palaikyt kuo vienodesnį abiems vaikams.
Na ir,aišku, naktimis keistis su vyru reikia. Jei viena vis kuom rūpinsitės, tada tikrai pavargsite
Viltute7 parašė:
Sveikos. Kaip sekasi neseniai pagimdziusiom, ar sunku? ar imanoma susitvarkyti vienai? 🫣😀
Maniškiai kol kas tik miega, sisioja ir valgo, tai įmanoma vienai, bet lengviau aišku kai pagalbos yra. Mes dar primaitinti kol kas turim iš buteliuko, tai vienai labai ilgai viskas užtrunka, ypač naktį
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai