Stormy parašė:
Aš planuoju lankytis antkalanio motinystes centre![]()
Čia turbūt ne tas pats kas antakalnio poliklinika?
Stormy parašė:
Aš planuoju lankytis antkalanio motinystes centre![]()
Čia turbūt ne tas pats kas antakalnio poliklinika?
Baikštukė parašė:
Viena žinute aukščiau šitos į kurią atsakėte pažiūrėkite
Tas sąrašas tai taip, pati jį įmečiau
Bet tarp šitų perinatologių dar dalis yra, kurios ne tik kad su rizikingais dirba, bet būtent iš tų rizikingų dar su dvynukais labiau. Ir panašu, kad dar trūksta kelių gydytojų. Visos gydytojos tam sąraše gerai pažiūrėtų, turi tam ir įrangą, jei reiktų, siųstų papildomai, tai žinoma, vis tiek sėkmė gauti laisvą vietą pas bet kurią iš jų, tik va dalis gal dažniau su dvynukais užsiima.
ninna parašė:
Tas sąrašas tai taip, pati jį įmečiauBet tarp šitų perinatologių dar dalis yra, kurios ne tik kad su rizikingais dirba, bet būtent iš tų rizikingų dar su dvynuk…
Oj tikrai jūsų žinutė 😁 nedirba galva iki galo
Sveikos, turiu klausima ar yra mamyčių iš Klaipėdos ? Kur lankėtės pas gydytojus? Man yra 9+4 savaites, ar reikia registruotis pas šeimos gydytoja?Pas akušerę-ginekologę vizitas Sausio 17diena ir rekomendavo apsilankyti privačioj klinikoj kad apžiūrėtų ar yra dvi placentos ir nustatytų dvynukų tipą. Labai esu pasimetusi dėl vizitų nes mažai ką pirmajame apsilankyme pakomentavo
Naujai iškepta parašė:
Sveikos, turiu klausima ar yra mamyčių iš Klaipėdos ? Kur lankėtės pas gydytojus? Man yra 9+4 savaites, ar reikia registruotis pas šeimos gydytoja?Pas akušerę-ginek…
Labukas! Aš iš Kretingos, bet buvau du kartus pas Gedvilę Klaipėdoje. Gedvilė man nustatė daugiavaisį neštumą, identiškus dvynius, išrašė siuntimą į Kauno klinikas, tad sausio 10d., vyksiu 12 savaitės echoskopui😊
Įdomu pagal ką sprendžia,kad siųsti į Kauną man pakolkas niekas nieko nesakė apie tai.. Bijau kad bus kažkas ne taip jei siuntimą į Kauną gausiu vėliau...o gal negausiu iš vis
Tiek daug nežinomybės ir atrodo lyg nelabai kas ką ir komentuoja man, na laukiu dabar vizito esu užsirašiusi į privačią kliniką ...
Naujai iškepta parašė:
Įdomu pagal ką sprendžia,kad siųsti į Kauną man pakolkas niekas nieko nesakė apie tai.. Bijau kad bus kažkas ne taip jei siuntimą į Kauną gausiu vėliau...o gal nega…
Visai įdomu, nes kiek girdėjau daugiavaisius visus siunčia, bent tiem didiesiems echoskopams. 🤔
Naujai iškepta parašė:
Įdomu pagal ką sprendžia,kad siųsti į Kauną man pakolkas niekas nieko nesakė apie tai.. Bijau kad bus kažkas ne taip jei siuntimą į Kauną gausiu vėliau...o gal nega…
Man sakė, kad su identiškais kas 2 sav., reikės vykti į Kauną
Baikštukė parašė:
Visai įdomu, nes kiek girdėjau daugiavaisius visus siunčia, bent tiem didiesiems echoskopams. 🤔
Dėl to ir neramu nei kortelės uzvede nei nieko nepasakė, tik kad dvynukai abu vienodo dydžio rekomendavo apsilankyti privačioje klinikoje ir dar užsiregistruoti poliklinikoje pas gydytoja ir tiek, toks jausmas jog pro akis žiūri ir tiek, neramina nes pasiskaičius kitų komentarus atrodo mano kelionė visai kitokia
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai