2025.01.04 12:25 (prieš 2 mėn.)
briliaant parašė:
Sveikutės. Kaip savijauta su dviem beibiukais? Kaip svoris? Ar pastebėjote augimą pilvuko? Aš jau pastebėjau, šonai platėja, pilvas didėja. Pykinimas kaip kurią die…
Pradžia tikrai sunki, nuo 7 sav, kažkokia vegetacinė būklė, tik guliu, miegu ir bloguoju. Su maistu sunku labai buvo ypač pradžioj, nuo visų kvapų tampė, skonį tinkamą atrast sunku buvo. Dabar jau kažkiek geriau tuo klausimu, ne visą dieną bloga, užeina momentais tik 🤞🙈. Bet išeit ar išvažiuot kažkur mažai noro, greit pavargstu. Triukšmas, kvapai ir žmonės erzina
svoris krenta kolkas, bet pilvuką jau matau, jau kelnės tik laisvos su guma, nes viskas veržia, o po namus nėštumines tympas jau išsitraukiau 🤭🤭😄 plaukai man labai slinko iki nėštumo dėl turimų bėdų su hormonais, dabar truputi aprimo 🤞 o veidas tai eina iš proto 😵💫 mano šiaip riebi oda, bet dabar buvo max išsausėjus, prie vienos akies išmėtė dėmelėm raudonom sausom, kakta pleiskanojo, o dabar kelios dienos vėl max riebus veidas ir spuogais mėto giluminiais skausmingais. Jau net nebežinau kokią rutiną veido taikyti
laukiu savijautos pagerėjimo antrame trimestre, labai daug darbų prisikaupę, namai reikalauja rankos jau, visur apjaukta, tvarka paviršutinė tik, visokios spintos ir pan sujauktos, jau norisi maximaliau prasišveist pakampes ir paviršius, o kai aš tvarkos vos ne maniakė, tai man jau psichologiškai sunku, bet sese juokauja, pratinkis, trys vaikai bus galėsi pamiršt tą tvarką 😄😄. Gerai, kad vyras laaaabaai daug padeda, tai viskas šiek tiek lengviau, galiu ilsėtis kiek norisi 🥰