olialia1313 parašė:
Labutis, prisijunkit čia![]()
Labuka☺️ pazystamas veidukas jusu 🙂 aciu labai❤️
olialia1313 parašė:
Labutis, prisijunkit čia![]()
Labuka☺️ pazystamas veidukas jusu 🙂 aciu labai❤️
Mija10 parašė:
Sveikos. Nenoriu užspaminti, bet neramu.
27 sausio inseminacija atlikta.
Labai net silpnas augimas, turėtų būti nors 10-11
Mija10 parašė:
Sveikos. Nenoriu užspaminti, bet neramu.
27 sausio inseminacija atlikta.
bet juk cia po paros, paprastai kas 48 val, tai manau normalus augimas
Pataisau, ne taip datas suziurejau 🙈🙈
Jungiuosi ir as. Siandien turejo prasideti mm, pasidariau testa ir staigmena. Pirmas lelius, neplanuotas, bet jau labai laukiamas. Toks keistas jausmas, savaitgali galvojau susirgsiu, nes pilvas buvo kaip pries menesines, tempe, bet iki siandien nieko. Krutine jau dvi sav jautri. Programele rodo, kad siandien 4sav ir 1 diena, gimdymas spalio 29d. Tai nezinau, jungtis prie jusu ar lapkritinuku?😊
Eila9 parašė:
Jungiuosi ir as. Siandien turejo prasideti mm, pasidariau testa ir staigmena. Pirmas lelius, neplanuotas, bet jau labai laukiamas. Toks keistas jausmas, savaitgali …
Labukas, man irgi buvo apie dvi sav jautri krūtinė, kas būdavo tik per mm. Bet dieną prieš būsimas mm testas teigiamas buvo. Terminas pagal programėlę spalio 25 dieną. Tai aš jungiuosi prie spalinukų 😊
Laba busimos Mamytes na ka isdrysiu jungtis ir aš. Suzinojau labai anksti buvo 3 sav (cia pagal programėlę) termina rodo spalio 28d pirmas vizitas pas daktare bus kovo 3d tai tuomet bus viskas aiškiau. Simptomai krūtinė ir dantenos labai jau popa. Kaip jums ar yra kokie kiti simptomai. Aij dar valgyt visiskai apatiška i viska kazkaip ner apetito.💋
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai