manika parašė:
Mano mažučiai naujieji gyventojai 🙃
Vau 😍😍😍
Sakykite ar neskriaudzia skaliarai neonu?🤔
manika parašė:
Mano mažučiai naujieji gyventojai 🙃
Vau 😍😍😍
Karmenta parašė:
Vau 😍😍😍
Tai, kad mano skaliarai dar vos didesni už neonus 😀 O šiaip tai tik vakar nusipirkau, tai adaptuojasi dar, laikosi labiau krūvoj ramesniajam akvariumo kampe.
manika parašė:
Tai, kad mano skaliarai dar vos didesni už neonus 😀 O šiaip tai tik vakar nusipirkau, tai adaptuojasi dar, laikosi labiau krūvoj ramesniajam akvariumo kampe.
Supratau 😊sveikinu su naujais gyventojais 👍😊
As tai skaliaris turiu senbuvius tai jei isigyciau neonus tai butu jiems amen iskart turbut 🥺🤦🏻♀️
Karmenta parašė:
Supratau 😊sveikinu su naujais gyventojais 👍😊
As tai skaliaris turiu senbuvius tai jei isigyciau neonus tai butu jiems amen iska…
Tai greičiausiai, kad taip.
Per kiek laiko skaliarai pasiekia savo dydį? Žinau, kad nuo maisto ir sąlygų priklauso, bet daug maž. Jeigu maniškiai yra apie 5 cm nuo nosies iki uodegos galo, tai kiek jiems turėtų būt? 🤔
Sūnaus teleskopas eilinį kartą pelekų puvinį turi 🤦♀️Jau nusibodo gydyt, per 4 mėnesius jau trečias kartas. Ar gali būt, kad niekaip neprisitaiko prie pakitusių vandens parametrų? Lietuvoj ji gyveno 10 l akvariumiuke, pavyzdinės švaros ten tikrai neturėjo, bet buvo sveika kaip ridikas. O dabar persikrausčius nors ir turi 20l tik sau, vanduo pavyzdingai 70-80 proc keičiamas kas savaitę, o kartais ir dažniau, bet neišlipa iš ligų. Vandens parametrai labai skiriasi nuo buvusių Lietuvoj 🤔
manika parašė:
Sūnaus teleskopas eilinį kartą pelekų puvinį turi 🤦♀️Jau nusibodo gydyt, per 4 mėnesius jau trečias kartas. Ar gali būt, kad niekaip neprisitaiko prie pakitusių va…
Tai kad ne daugiau 40% keiciamas vanduo...
gal pabandykit maziau kieki vandens keist?
.irisiukas. parašė:
Tai kad ne daugiau 40% keiciamas vanduo...gal pabandykit maziau kieki vandens keist?
![]()
Ar tikrai? Kiek perskaičiau plačiųjų internetų, tai rašo, kad esant reikalui ar akvariume esant dideliems šikniams vandens keist daugiau. Tikrai buvau radus 80 proc, kas kelios dienos, kai reikia numušt nitratus jaunam akvariume 🤔
Sveiki, gal kas esat auginę violetinį Matano krabą (Syntripsa matanensis). Būtų įdomu sužinoti kokios patirtys. Aprašymuose rašo, kad pakankamai draugiškas ir augalams, ir žuvims, bet ėda sraiges. Įdomu ar tik mažas ėda, ar ir didžiąsias sutraiško. Krabuko dar tik laukiu atvažiuojančio ir svarstau, gal mano Black devil sraigutę kraustyt kitur 🤔
Visi akvariuminiai forumai mirę, šitas lyg gyviausias, tai užduosiu klausimą čia. Gal kas esat naudoję Tropica trąšų kapsules dedamas į gruntą po šaknimis. Situacija tokia. Vakar apie pietus sudėjau 10 kapsulių po augalais (akvariumas 240l), vakare žiūriu kažkaip paviršiuje burbulų yra, bet nesureikšminau, galvojau mano lialiusų patinams vėl hormonai sukilo ir paburbuliavo. Ryte išsigandau: dar daugiau burbulų, visos zuvys sukabintos prie paviršiaus, net krabas, kuris šiaip jau nesidemonstruoja, bando į aukščiausią žolę įkopt, krevetės irgi alpinizmu užsiėminėja. Pamatuoju testu: sukilę nitratai ir net nitritai, dar nekritinė padėtis, bet riba jau. Pakeičiau 60 proc vandens, supyliau kondicionierių nuo chloro ir kitų negerovių (pas mus vanduo chloruotas ir ne tik). Keičiant vanduo putojo kibire 😮 Lyg nusikabino žuvys nuo lubų. O klausimas po visos istorijos, ar galėjo man tos kapsulės tokį balaganą padaryt? Ir kažin kaip toliau, gi jų neiškrapštysiu dabar, jos jau ištirpę 🤦♀️
manika parašė:
Visi akvariuminiai forumai mirę, šitas lyg gyviausias, tai užduosiu klausimą čia. Gal kas esat naudoję Tropica trąšų kapsules dedamas į gruntą po šaknimis. Situacij…
O instrukcijoj nieko neraso? Jei zuvys gerai jauciasi, tai turetu viskas but gerai, stebekit
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai