Lūšiukė parašė:
sveika, mes taip pat gyvenam anglijoje, tik mes laukiam dar diagnozes. turetume rugseji suzinoti, bent jau as tikiuosi.
Ačiū už visą informaciją. Bet jokios pašalpos man tikrai nepriklausys, nes dirbu 52,5 val per savaitę.
Maniškė vystėsi tikrai normaliai iki bent jau 2 metukų tai tikrai. Po to pradej leist į darželį 4 val. Nelabai jai ten patiko, bet namie ir toliau su mumis čiauškėdavo. Esmė tame, kad kai jai buvo 8 men, MB jai nupirko iPad ir ji nuo ryto iki vakaro praleisdavo žiūrėdama jį. Dabar ji tikra profė technikoj. Gimus antrai dukrytei, iPad valandos sumažėjo nuo visos dienos iki 2 val. Dabar ji beveik be jo ir būna visą dieną. Dabar ji man leidžia knygeles jai skaityt. Bet tik trumpam.
Mes buvom klinikoj. Ten buvo psichologe ir logopedė. Pasake, kad ji dar maža aišku, bet greičiausia jau autizmo spektro sutrikimas. Kad aš galiu su diagnoze ir nesutikt. Pasake, kad ji ateis į susitikimą daržely. Aišku darželis tikrai geras. Jie dirba su visokiais vaikais. Bet aš tiesiog nežinau, ką iki to rugsėjo daryt toliau? Ir kiek ir kaip jie bandys su ja dirbt.
Klausimų galvoj milijonas.