Grupioke parašė:
Dėl to kad skonio receptoriai sutrikę ir nesupranta skanu ar neskanu, arba gali nejausti sotumo jausmo
Skaičiau, kad toks potraukis mažiems gali būti dėl mineralų trūkumo. Yra tokių vaikų, mėgstančių muilą, ir be autizmo požymių...
Grupioke parašė:
Dėl to kad skonio receptoriai sutrikę ir nesupranta skanu ar neskanu, arba gali nejausti sotumo jausmo
Skaičiau, kad toks potraukis mažiems gali būti dėl mineralų trūkumo. Yra tokių vaikų, mėgstančių muilą, ir be autizmo požymių...
Doommetal parašė:
Ar tai irgi autizmo požymis ar gali būti kas kita? Nes šiaip apetitas normalus, maitinasi gerai, valgo daugumą įprastų produktų.
Gali būti, kad sensorika sutrikus. Autistukams būdinga tokie visokie įpročiai, poreikiai.
adriuke parašė:
Autizmas ne liga
Man ir mano šeimai yra liga. Gal galit man paaiškinti, kuo remiasi tie, kurie sako, kad tai ne liga.
Grupioke parašė:
Man ir mano šeimai yra liga. Gal galit man paaiškinti, kuo remiasi tie, kurie sako, kad tai ne liga.
Ne liga, bet sutrikimas, daugiau ar mažiau trukdantis gyventi?
rasiukas_rasiukas parašė:
To jums ir linkiu![]()
O del keistumu, patikrint ar uzrakinai duris cia nieko, as turiu daugybe nesamoniu…
Bet žinokit, tas įkyrus tikrinimas ar tikrai duris užrakinau, ypač kai einu miegot, ir pas mane yra, bet aš tą nurašiau neurozei. Turiu aš neurotiškų bruožų, nerimastinga ir intravertė esu
Grupioke parašė:
Jei autizmas liga, kaip išsigydysit?
Žinote, peržvelgiau video su vaikučių autistų stimais (veido, rankų, kojų) ir man jau neliko abejonių, kad auginam autistukę, nes visos keistos grimasos, mosikavimasis rankom susijaudinus, palinkimas priekin susijaudinus, muilo valgymas, užtrukusi kalba, neatsiliepimas šaukiant vardu , nerodymas pirštuku, nežiūrėjimas kaip aš rodau - perdaug visokių sutapimų. Būta tų ženklų ir anksčiau, tiesiog mes nesupratom dėl patirties neturėjimo. Dabar reikia kažkokiu būdu susitaikyti ką išgirsim pas medikus. Dar bandžiau ieškoti paneigimo kad jai ne tai, deja. Akivaizdūs autizmo požymiai.
Mano dukrai 4m. Kai buvo 1.6mėn.jau įtariau autizmą. Neatsisukdavo į vardą,nenorėdavo žiūrėti ką rodau(kačiukas,šuniukas ir.t.t)paliepimų nevykdė(atnešk,paimk) kalba buvo tik savotiška. 3m.gavom diagnozę autizmo. Nors ir gyd.ir neurologė sakė,kad autizmo nesimato,nes pas ją jis tikrai nėra didelis bet ji savotiška nuo mažumės. Su darželiu reikalai geri iki dabar,valgo nuo 2m.tik kelis patiekalus. Šiuo metu jau kalbam. Daug ko mokam. Lankom bu darželį. Abba terapiją.
oopliaa parašė:
Mano dukrai 4m. Kai buvo 1.6mėn.jau įtariau autizmą. Neatsisukdavo į vardą,nenorėdavo žiūrėti ką rodau(kačiukas,šuniukas ir.t.t)paliepimų nevykdė(atnešk,paimk) kalb…
Skaičiau, kad gali būti sensoriniai sutrikimai be autizmo sindromo... Jis dažnai painiojamas su autizmu. O iš čia gali būti ir išrankumas maistui, nenoras net kalbėti, vengimas žiūrėti į akis, net stimai.
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai