ciunga cianga parašė:
Šilainiuose, Kuršių g. superinė logopedė Andželika dirba. Bet neesu tikra, kad su tokiais mažais dirba. Paprastai logopedą skiria nuo 4 metų. Nes ir sviekas vaikas …
Mes logopede gaudavom nuo metu ir 8 menesiu
ciunga cianga parašė:
Šilainiuose, Kuršių g. superinė logopedė Andželika dirba. Bet neesu tikra, kad su tokiais mažais dirba. Paprastai logopedą skiria nuo 4 metų. Nes ir sviekas vaikas …
Mes logopede gaudavom nuo metu ir 8 menesiu
peitija parašė:
Vaikuciui 4men, kita savaite bus 5. Stebiu maziuka ir matau kad kazkas ne taip... Sunku pasakyti. Pasikeite treciam men. Prasciau eme valgyt, tada priaugo 200g per …
Kaip jums sekasi? Ar situacija nors kiek keičiasi vaikučiui augant?
Mes taip pat kupini nerimo... sūnus 4 mėn. Su puse, tačiau nuojauta sako, kad su juo kažkas negerai, ypač su akių kontaktu: kai būna pagaldytas ant nugaros, akių kontaktą palaiko, sugeba jį išlaikyti ilgai... tačiau bet kuri kita padėtis, ypač rankose, ir vaikas taip vengia akių kontakto, suka galva kiek galėdamas, kad tik nereiktų žiūrėti... guguoja irgi pakankamai mažai, į pokalbį nesileidžia..
Nebeįsivaizduoju, kaip atrasti ramybę...
Nerimastinga_ parašė:
Mes taip pat kupini nerimo... sūnus 4 mėn. Su puse, tačiau nuojauta sako, kad su j…
Oi zinokit nieko gero.... Raida super greita, per penkta menesi ismokom stotis ropoti sestis... Zodziu viska mokam. Akiu kontaktas yra, bet saukiamas nevisada atsisuka atrodo jog negirdetu. Raumenu tonusas paaukstintas. Siuo metu stebiu kaip net kojytez ytempia. Guguot neguguoja, pakrykstauja bet nedaug. Smegenu skilveliai pleciasi... Zodziu, kol kas jokiu geru naujienu.... Esu persigandusi...
Nerimastinga_ parašė:
Mes taip pat kupini nerimo... sūnus 4 mėn. Su puse, tačiau nuojauta sako, kad su j…
O kaip jums sekasi?
peitija parašė:
O kaip jums sekasi?
Padidintą tonusą turime ir mes, vaikštom į makštas bei masažus... kineziterapiautė taip pat sako, kad viską darom greičiau nei turėtumėm
Be to, kad dažnai negaliu pagauti akių kontakto, vaikas labai neramus pasidaręs, zirzia paguldytas, zirzia ant pilvuko tarp žaislų, zirzia rankose... žodžiu ką bedaryčiau, jam viskas netinka...
Man atrodo, kad situacija sublogo po paskutinio (meningokoko) skiepo...
Man jau širdis plyšta, mamos nuojauta nieko gero nežada...
Nerimastinga_ parašė:
Padidintą tonusą turime ir mes, vaikštom į makštas bei masažus... kineziterapiautė taip pat sako, kad viską darom greičiau nei turėtumėm
Neskiepykit, mes esam atsisake visu skiepu. As sieju bedas su galvytes skilveliu prasipletumu. Kaip jusu mazylis miega? Mano miega nakti neblogai tik diena prastai... Eh mamu nuojauta nemeluoja zinokit... Ir nereikia reguot kai kiti sako praeis, as tuo netikiu.. tad kraustausi is proto ir ieskau visokios pagalbos....
peitija parašė:
Neskiepykit, mes esam atsisake visu skiepu. As sieju bedas su galvytes skilveliu prasipletumu. Kaip jusu mazylis miega? Mano miega nakti neblogai tik diena prastai.…
Miega įvairiai, kartais prasčiau, kartais geriau... bet prieš užmiegant būna didžiulė isterija, jis tiesiog klykia prieš užmiegant, niekas nepadeda
O kur pagalbos ieškot?
Nerimastinga_ parašė:
Miega įvairiai, kartais prasčiau, kartais geriau... bet prieš užmiegant būna didžiulė isterija, jis tiesiog klykia prieš užmiegant, niekas nepadeda
Osteopatai, logopedai, refleksu terapija bandom. Masazai, bandysim baseina, mankstas. Ryt einam pas neurologe pasitarti ka taikyti kas butu efektyvu...
peitija parašė:
Osteopatai, logopedai, refleksu terapija bandom. Masazai, bandysim baseina, mankstas. Ryt einam pas neurologe pasitarti ka taikyti kas butu efektyvu...
Didžiają dalį praėjom... kol kas jokių atsakymų... gal pasidalintumėte patirtim po rytojaus vizito pas neurologę?
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
Tą ju…