tevu-darzelis.lt/rk46709@1303012c3d6
gal pavyko?:(((
gal pavyko?:(((
sveikos merginos
stai mano sio menesio grafikelis tevu-darzelis.lt/rk32654@130305e7592 siaip labai daug trikdziu buvo tai nelabai tikslus yra. ka manot? ;)
iewutte1 parašė:
anksti dar, mm dar tolokai, o ir BT neaukšt.
Na man asmeniškai su ta BT kažkokie vėjai, siūlyčiau aklai ja nepasikliauti ir nepergyventi, va kaip mano atveju BT kažkoks samišis, bet štai mėnesinės dingo, NT teigiamas, dabar belaukiu ginekologės patvirtinimo ir busiu laiminga
Su ta BT tik stresa isivariau
Tad mergaitės nepanikuokit o giliai tikėkit kad po jūsų širdute vystosis mažas angelėlis
Labadiena ir vel kreipiuosi i jus,nes nzn gal ir vel pavyko mpastuoti... Ir jei pavyko tikiuosi nebus kaip ana karta ankstyvas persileidimas.. Va mano siuo menesio grafikelis,bet dar gal per anksti dziaugtis..
tevu-darzelis.lt/rk51869@13031079493
Ir dar turiu klausima as uzsiemu sportu siek tiek ir kiekviena ryta atleku tempimo pratimus,bet po ano karto jau net bijau sportuoti gal geriau kolkas atsideti tempimo pratimus,o palikti tik vazinejima dviraciu(ta reiksme treniruokliu dviraciu).
dijanukas85 parašė:
Labadiena ir vel kreipiuosi i jus,nes nzn gal ir vel pavyko mpastuoti... Ir jei pavyko tikiuosi nebus kaip ana karta ankstyvas persileidimas.. Va mano siuo menesio …
Sveiki. Kol kas dar anksti spręsti ar pavyko pastoti ar ne
Bet paklilimas gražus, progesteronas savo darbą atlieka, tad palinkėsiu sėkmės ir ciklo gale išvysti II
Žemyna32 parašė:
Sveiki. Kol kas dar anksti spręsti ar pavyko pastoti ar neBet paklilimas gražus, progesteronas savo darbą atlieka, tad palinkėsiu sėkmės ir ciklo gale i…
Oi labai tikiuosi,kad pavyko ir sikarta nebus jokiu atsitikimu,ana karta irgi rode 2pagaliukus testas,bet poto ivyko ankstyvas persileidimas,na bet tikiuosi si karta viskas bus gerai.
Sveikos
Gal kas galit pakomentuoti grafikiuka ar dar anksti?
tevu-darzelis.lt/rk32168@13030288dc1
Maxy parašė:
Sveikos![]()
Gal kas galit pakomentuoti grafikiuka ar dar anksti?
…
velyva OV rodo, o toliau laukime... Krenta arba lieka kreive pakilusi, jei pirmas variantas tai mmm
kolkas laiminga nes mm veluoja dvi dienas;D temperatura nekrenta..bet nt tik neigiami
seip mm nelabai veluodavo...kaip jums grafikeliai deliuojasi?
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai