Ieva, mano manymu nurasyti cikla dar tikrai ankstoka
Negalima nusivilti likus tiek laiko iki mmm.
Citrinka, pabandyk NT, bet turi suprasti, kad cia toks dalykas 50:50..
Kristut parašė:
Ieva, mano manymu nurasyti cikla dar tikrai ankstokaNegalima nusivilti likus tiek laiko iki mmm.
Oj Kristut taip noreciau tiketi :)) sakiau nusipirksiu pora NT ir likus porai dienu iki mm atliksiu ir jei jau neigiamas tai lauksiu veluojanciu mm , jei tokiu bus
Citrinka parašė:
man mmm neprasidejo. o grafikelis toks tevu-darzelis.lt/rk43802@13091290df3
jei ryt ir po ryt nekrisi manau pasidaryk testuka.
Citrinka, mano gine sake, kad tai reiskia lb lb silpna kraujavima, tiesiog kraujuko nedaug ir jis ant ikloto atrodo rudas. Jeigu tu esi pastojusi, tai nedaug rudu isskyru galetu reiksti tiesiog nedideli pakraujavima menesiniu metu. Pamenu man nestumo metu buvo ir tada gydytoja liepe stebeti ar ju daugeja, jei daugeja vaziuoti pas ja. Bet mes nezinom ar tu laukiesi, jeigu ne - tada gali reiksti ir naujo ciklo pradzia.
Citrinka parašė:
aciu uz komentara...![]()
Kiek ju ten yra pas tave?
Pasiciekavinau, tai tau jau 6-ta diena teplioja, su keliu dienu pertrauka, tai cia ne ciklo pradzia. O kaip per tas dienas keitesi isskyru kiekis? Cia tikrai gali buti nestumas arba tiesiog kazkoks sutrikimas ciklo. BT pakilo per 0,1 bet vistiek pakilo... As apsysiociau NT, jei butu teigiamas, pasikonsultuociau su gine.
labukas
paskaitau visų Jūsų komentarus, kartu pasidžiaugiu, kartu paliūdžiu.
taip norėtųsi, kad greičiau ne tik Jus, bet ir mane gandrai aplankytų.
kiekvieną dieną tikrinu BKT ir tikiuosi greičiau išvysti rezultatus. ;) TD kalendorius meta, jog jau prasideda vaisingos dienos, šiandien skauda dešinį šoną, tas pats buvo ir prieš praeitas vaisingas dienas. ką tai galėtų reikšti? aš jau visko prisigalvoju, sako ir apendicitas dešnėj pusėj, tai sakau, gal ten kokios problemos gali būti, paspaudus skaudena... :/
Redžė parašė:
labukaspaskaitau visų Jūsų komentarus, kartu pasidžiaugiu, kartu paliūdžiu.
taip norėtųsi, kad greičiau ne tik Jus, bet ir mane gandrai aplankytų.
kiek…
Tai reiskia kad ov jau greit ivyks per 12 -24 val plius minus
tai reiskia kad pradek darbuotis, bent jau kas antra dienele
O as ka tik supratau, kad raudonajam kalendoriuje mano OV tikrai netaisyklingai pazymeta
manyciau OV pas mane ivyko spalio 11-12 dienomis, o TD rase kad Spalio 6 .....tai va o myliukas tomis dienomis tebuvo 1 ...labai labai nusiminiau.
Citrinka parašė:
o rudas tepliojimas, ka galetu reikst? dijanukas85
Taip neko baisaus kartais gali pateplioti rudai ar raudonai,man su pirmu tepliojo apie 2menesius ir nieko blogo viskas gerai gime grazus sveikas maziukas.
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai