ieva24 parašė:
moteriai kraujas atsisviezina kas 3 m o vyru kas 4 m.
ir kaip cia paskaiciuoti, kaip priklauso kraujas nuo kudikio lyties? idomu paskaiciuoti siais metais kieno ar mano ar vyro kraujas sviezesnis
ieva24 parašė:
moteriai kraujas atsisviezina kas 3 m o vyru kas 4 m.
ir kaip cia paskaiciuoti, kaip priklauso kraujas nuo kudikio lyties? idomu paskaiciuoti siais metais kieno ar mano ar vyro kraujas sviezesnis
Eglučiukas24 parašė:
kokios jusu gimimo datos?
Sveikos,
pradejau sita cikla matuoti temperatura. Kazko labai nesitikiu, bet .. dabar 4dienos po mmm ir visas matavau. Tik ar taip gali buti. matuoju kiekviena ryta, lygiai 7 , jokiu trigdziu ar nakti kelimosi i wc, mano temperatura 35.3 35.7 35.5 siandien ryte vel 35.3 ar gali buti tokia? termometras geras elektroninis, batarkes nenusedusios, tiek rodo ir kitas, bandziau ryte su abiem.
Safari parašė:
Sveikos,
Labas,
temperaturos svyravimus gali lemti daug faktoriu, tai gali buti ne tik sutrikes miegas ar ne vienodas bkt matavimo laikas, bet ir net nedidelis alkoholio kiekis, kokie nors vartoti vaistai, emocinis ar fizinis stresas, kitos stiprios emocijos ir pan. Be to, itakos turi ir tai, kur matuoji temperatura. Pastebeta, jog matuojant vaginoj temperatura buna stabilesne, nei matuojant burnoj.
Taip pat temperatura gali stipriai svyruoti anovuliaciniame cikle, arba cikle su velyva ovuliacija, bet tau dar anksti daryti tokia isvada, nes tik pati ciklo pradzia.
Kahruba parašė:
Labas,
temperaturos svyravimus gali lemti daug faktoriu, tai gali buti ne tik sutrikes mi…
aciu labai. uz atsakyma
bet matyt as pai kalta ne taip suformalavau klausima. as turejau omeny ar 35,3 cia normali temperatura rytais? kiek perziurejau grafikus niekur pas mergaites tokios zemos nemaciau
Safari parašė:
aciu labai. uz atsakymabet matyt as pai kalta ne taip suformalavau klausima. as turejau omeny ar 35,3 cia normali temperatura rytais? kiek perziurejau grafi…
makstyje matuoji ar po liezuviu?
Eglučiukas24 parašė:
makstyje matuoji ar po liezuviu?
makstyje.
Safari parašė:
makstyje.
Mano temp irgi zema, per mmm buvo ir 35.2. Veliau pakilo po OV. Si cikla stabilai laikosi 36.0 per mmm.
Gal tavo kraujospudis zemas. Be to temp zema gali buti ir nuo pervargimo ar netgi dietu
SKY_cy parašė:
Mano temp irgi zema, per mmm buvo ir 35.2. Veliau pakilo po OV. Si cikla stabilai laikosi 36.0 per mmm.
aciu
as ir masciau apie tai.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai