Kristut parašė:
Sveikos.
Dkui, bet jaciu ,kad ateis nelabosios, nes siandien temperatura zenkliai krito iki 36.5
Kristut parašė:
Sveikos.
Dkui, bet jaciu ,kad ateis nelabosios, nes siandien temperatura zenkliai krito iki 36.5
Sveikos planiukes! Esu dar tik pradedancioji, paskaiciau siek tiek literaturos, pradejau matuoyi BKT. Ar galite pakomentuoti tokisuoli ciklo pradzioje tevu-darzelis.lt/rk62163@130903ec292 ?
makadral parašė:
Sveikos planiukes! Esu dar tik pradedancioji, paskaiciau siek tiek literaturos, pradejau matuoyi BKT. Ar galite pakomentuoti tokisuoli ciklo pradzioje tevu-d…
sveika
kazka skaitei nedaskaitei bet per menesines bt matuoti nereikia
o matuoti reikia tarpvieteje kas ryta tuo paciu laiku nepakilus is lovos ir miegojus ilgiau nei 6 val
Elzbietaa parašė:
sveikakazka skaitei nedaskaitei bet per menesines bt matuoti nereikia
![]()
o matuoti reikia tarpvieteje kas ryta tuo paciu laiku nepakilus is lovos ir miegoj…
as matuoju burnoje
lliniux parašė:
as matuoju burnoje![]()
matuoti reik ne burnoje burnoje labai netikslinga nes gal tu nakti viena issiiojus miegi kita nea,o temp keiciasi jei nori normlaiia matuoti bt tai po memiu pradek matuoti tarpvieteje tupo paciu termometru tuo paciu laiku neatsikelus is lovos ka tik pabudus
Elzbietaa parašė:
sveikakazka skaitei nedaskaitei bet per menesines bt matuoti nereikia
![]()
o matuoti reikia tarpvieteje kas ryta tuo paciu laiku nepakilus is lovos ir miegoj…
Jei ciklas trumpas, ovuliacija gali vykti ir per mėnesines, todėl kai kurioms matuoti verta. Rekomenduojama matuoti makštyje arba burnoje. Sakoma, jog matuojant makštyje duomenys tikslesni. Prieš matuojant rekomenduojama būti išmiegojus mažiausiai tris valandas.
Kahruba parašė:
Jei ciklas trumpas, ovuliacija gali vykti ir per mėnesines, todėl kai kurioms matuoti verta. Rekomenduojama matuoti makštyje arba burnoje. Sakoma, jog matuojant mak…
Pritariu, kad ir per mmm verta matuoti pradzioje
Sveikos.
As irgi pritarsiu, kad matuoti makstyje tiksliausia
Ir visai nesukelia nepatogumu, kad as matuoju vyras ne nesuuodzia :))
Sokinejimas pirmomis ciklo dienomis, man atrodo nieko nesako, as nekreipciau demesio ;)
Safari, o keliu dienu tavo ciklas? Ar yra taip anksciau buve?
Safari parašė:
Sveikos,
Man paskutinįkart buvo po OV dar dvi savaites iki pat mmm skaudėjo krūtinę, maudė pilvą, buvo tikras pragaras.... Ir gan dažnai būna, kad nuo OV iki mmm jaučiasi, tai manau kiekvienai pagal organizamą.
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai