Juoziene parašė:
Man labiau patinka gyvsidabrinis (jokiu elementu-nenuseda). Kazkaip stabiliau.
bet jau su juo kaip priklauso kokias5 min reikia laikyt? ar greiciau prisyla?
Juoziene parašė:
Man labiau patinka gyvsidabrinis (jokiu elementu-nenuseda). Kazkaip stabiliau.
bet jau su juo kaip priklauso kokias5 min reikia laikyt? ar greiciau prisyla?
labas rytas, as vakar nieko vakare nevalgiau normaliai tik uzkandau biski ir visa nakti praskaudejo pilva ir va dabar pavalgiau pusrycius normaliai vistiek skauda tikiuosi tai nieko tokio nes man skrandi labiau skauda ir byjau kad vaikui nieko nenutiktu o pas gine eisiu 22 diena sio men.
Paslaptukeee parašė:
labas rytas, as vakar nieko vakare nevalgiau normaliai tik uzkandau biski ir visa nakti praskaudejo pilva ir va dabar pavalgiau pusrycius normaliai vistiek skauda …
na manau kad jeigu jausiesi blogai gali ir nksciau manau kad tikrai priims
mamyte09 parašė:
bet jau su juo kaip priklauso kokias5 min reikia laikyt? ar greiciau prisyla?![]()
Matuoju apie 7-10min. Pasnaudziu kol padalos kyla...
Juoziene parašė:
Labutis,
be reikalo keitei duomenis grafike. Gyvsidabrinis termometras atveses tikrai nukkr…
Labas, na mano ne gyvsidabrinis, o gelinis, dabar juk jau nebera prekyboj gyvsidabrinio
j.viktorija parašė:
Labas, na mano ne gyvsidabrinis, o gelinis, dabar juk jau nebera prekyboj gyvsidabrinio![]()
Na tai gal gelinis irgi nera blogai. As gyvsidabrinius pirkau kaip sakant is ranku..
j.viktorija parašė:
Labas, na mano ne gyvsidabrinis, o gelinis, dabar juk jau nebera prekyboj gyvsidabrinio![]()
man is Baltarusijos gyvsidabrini parveze
o tas gelinis labai sunkiai nusipurto - as niekaip nesugebu
ajajai, o as siandien biski pakritau tevu-darzelis.lt/rk63226@130920ee1aa
oilyleli parašė:
man is Baltarusijos gyvsidabrini parvezeo tas gelinis labai sunkiai nusipurto - as niekaip nesugebu
![]()
Tas tai taip sunkiai nusikrato ir ji reikia nukratyt iki 35.00 taip vaistininke sake, as manau, kad gal reikia pasidomet spec. tam reikalui matuot termometro, kazkur girdejau, kad tokiu yra...
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai