ZdDovile parašė:
Sveikos, noriu pasiteirauti, kada jau keitete lopsi i sportine dali bugaboo vezimuku? Vaikui 5men dabar, mastau kada galeciau jau deti? Is lopsio vis stveriasi lipt…
Mes nuo 5 men guldem į sportine dalį, bugaboo yra gulima padėtis
ZdDovile parašė:
Sveikos, noriu pasiteirauti, kada jau keitete lopsi i sportine dali bugaboo vezimuku? Vaikui 5men dabar, mastau kada galeciau jau deti? Is lopsio vis stveriasi lipt…
Mes nuo 5 men guldem į sportine dalį, bugaboo yra gulima padėtis
11 mėn perkėliau į sportinę dalį. 5 mėn dar net kalbos nebuvo kelt. Vaziuodavom į lauką tik miegot, atsibudus žvalgydavos, neliko lauk. Lipti pradėjo 10-11 mėn., t.y. kovą-balandį, kai patalų mažiau vežime pradėjo rastis. Man ta jų gulima dalis biški juokingai skamba "giluma", neguldyčiau, kol nesėdi
Ingeliukas parašė:
Sveikos merginos, pradėjau domėtis bugaboo buffalo vežimėliais, gal kas iš patirties pasakytumėte ar jie neatrodo kaip lėlių maži vežimėliai, jei vyro ūgis virš 190…
Mano vyro ūgis virš 2m, nekilo jokių nepatogumų
ZdDovile parašė:
Norėjau ir aš ilgiau naudoti lopšį, bet perkėliau 5 mėn, nes irgi kabindavosi už kraštų ir vis norėdavo apsižvalgyti jau nuo 4 mėn. Perkėlėm tai bent vežime būdavo, iš pradžių tik pusiau gulom.
Laba reikia patarimo(nes iškart žiūriu i ateiti kai reikes parduoti) ar pirktumet komplektą: buffalo tik sportinukas, juodu rėmu. Man reikalingas tik sportine dalis ir radau kas sutiktu taip parduoti, bet va mastau apie ateiti... ar lengva bus po to parduoti. Pirma auginau su bugaboo, antra su stokku trailz kuris tikrai tankas 😍 dabar turim bee sportinuka, bet nepatinka man jis... tai sumasciau, kad reikia man buffalo( fox negrazus man :D)
Pupa01 parašė:
Labareikia patarimo(nes iškart žiūriu i ateiti kai reikes parduoti) ar pirktumet komplektą: buffalo tik sportinukas, juodu rėmu. Man reikalingas tik sportine da…
Manau bus sudėtingiau parduoti, nes pirkėjas turėtų prieš tai turėti arba kažkokį kita vežimą su lopšiu, arba ieškoti būtent tik sportinės dalies. Pagal skelbimus, paprasčiau trailz parduoti.
MilaPerla parašė:
Nusipirkom Bugaboo Cam 3 limited edition. Gal kas toki turit? Kai surenkam rankena atrodo laisvoka, juda i virsu ir apacia. Ar cia del amortizacijos sitie dalykai a…
Lengvai juda aukstyn zemyn, bet nestipriai dabar kaip tik stumiu vezima, tai pameginau ☺️
agnesa1001 parašė:
Sveikiar gerai suprantu, kad buffalo yra jau senas modelis ir pas mus jį nusipirksi nebent naudota? Gal kam teko palyginti naujausia Fox su buffalo, kokie įspūd…
Buffalo dar kiek mačiau yra babycity ir kitose parduotuvėse dar galima rast nenaudotu. Mes rinkomės tarp Fox ir buffalo, buffalo man labiau patiko, ji ir pirkome. Šiaip kinderplanet labai gerai konsultuoja, turi jie įvairių vežimu ir gerai niuansus žino,gali tikrai gerai patarti.