Greta_aa parašė:
Kaip gaila![]()
Ko ismokau kad nereik tiketis stebuklu
gaila bet yra kaip yra, naujas ciklas naujos galimybes
Greta_aa parašė:
Kaip gaila![]()
Ko ismokau kad nereik tiketis stebuklu
gaila bet yra kaip yra, naujas ciklas naujos galimybes
Vikuzka parašė:
Ko ismokau kad nereik tiketis stebuklugaila bet yra kaip yra, naujas ciklas naujos tikimybes
![]()
Sekmes Jums🥰 bandom ir mes ji si menesi 😇
Greta_aa parašė:
Sekmes Jums🥰 bandom ir mes ji si menesi 😇
Lauksim tavo patirties su conceive
Vikuzka parašė:
Turejau abu lubrikanta ir tubelese, tubelese buvo geriau gal kad ten "giliau" ieina nei pats lubrikantas paprastas. Tik tiek is mano patirties![]()
Aš lubrikantą tik turiu, na pabandysim
nenusimink
bus tų
Vikuzka parašė:
Zodziu man kolkas conceive nepasiteisino bent jau is pirmo ciklo![]()
Susirgai??? Aš tai laukiu mmm,bet OV buvo ne pagal kalendoriŲ, o šį mėn vėlai, tai mmm irgi nusikelia...žodiu noriu tų II PAGALIUKŲ
Aš irgi tik pirmą mėnesį CONCEIVE PLIUS naudoju
laimė laimė parašė:
Susirgai??? Aš tai laukiu mmm,bet OV buvo ne pagal kalendoriŲ, o šį mėn vėlai, tai mmm irgi nusikelia...žodiu noriu tų II PAGALIUKŲ![]()
Taip, laikau spygutes uz tave
Vikuzka parašė:
Taip, laikau spygutes uz tave![]()
![]()
Ačiū, kad laikai
Šį mėnesį nieko nebus
O dėl Tavęs liūdna
laimė laimė parašė:
Ačiū, kad laikai![]()
Šį mėnesį nieko nebus![]()
Kodel tu taip manai kad nk nebus? Jei ovuliacija ivyko veliau bus ilgesne antra faze, bet tai nereiskia kad negalejai uzkibti visvien
laimė laimė parašė:
Ačiū, kad laikai![]()
Šį mėnesį nieko nebus![]()
Snd as dziaugiuosi kalbejau su savo daktare pagaliau gausiu hormonu tyrima ir paziures ar tikrai nrmliai vyksta ovuliacija
o poto jau ziures ka daryt bet Kaip minejo yra kazkokios tabletes gerti per mm ir padeda pastoti tik zadejau nk nesekti si cikla bet sake daryt OV testus bet nzn ar darysiu zadejau praleist si cikla
Vikuzka parašė:
Snd as dziaugiuosi kalbejau su savo daktare pagaliau gausiu hormonu tyrima ir paziures ar tikrai nrmliai vyksta ovuliacijao poto jau ziures ka daryt bet Kaip mi…
o čia paprasta ginekologė? Lietuvoje? aš neapsisprendžiu, jau kaip ir noriu tyrimų, kaip ir nelabai tikiu, kad kas padės, toks netikėjimo momentas
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai