Leyla parašė:
o kiek laiko planavote prieš tai?
Iš 10 ciklo pavyko pastoti
Leyla parašė:
o kiek laiko planavote prieš tai?
Iš 10 ciklo pavyko pastoti
Vikuzka parašė:
As negalejau atsigulisibutu klauses ko Kaip pleksne dbr guliu
tai eidama dantu issivalyti, greit susileisdavau ir I lova o tada dar sneku su j…
O kol nueidavot iki lovos, neisbegdavo?
naudojot su aplikatorium?
Vikuzka parašė:
Per 3 ciklusNu tada ablomai nereikia man cia stebuklu tiketis
kiek laiko planavot ?
Tai kiekvienai skirtingai, tikrai yra daug panelių, kurioms pavyksta pastoti iš pirmo ciklo naudojant šį lubrikantą. Man pastoti pavyko tik iš 10 ciklo
Ingridux parašė:
Tai kiekvienai skirtingai, tikrai yra daug panelių, kurioms pavyksta pastoti iš pirmo ciklo naudojant šį lubrikantą. Man pastoti pavyko tik iš 10 ciklo
o gal dar ką nors naudojot? ieškau idėjų, ką daryti
Leyla parašė:
o gal dar ką nors naudojot? ieškau idėjų, ką daryti![]()
Tą sėkmingą ciklą vartojau pregnacare before conception papildus. Prieš tai pusę metų vartojau cyclebanance papildus (2 pakelius į dieną), jie brangus, net nežinau ar tikrai jie tokie veiksmingi.
Vikuzka parašė:
Per 3 ciklusNu tada ablomai nereikia man cia stebuklu tiketis
kiek laiko planavot ?
Pasidalinsiu savo patirtim
mes si lubrikanta naudojam jau 6 menesius is 11 ir kol kas nieko. Manau stebuklu tiketis nereikia, cia tik pagalbine priemone 🙂 mums jis patinka nes pas mane daug maziau isskyru tai mums jis palengvina viska 😌 bet tikrai girdejau kad kai kurios po pirmo ciklo naudojimo pastojo, bet cia irgi negali zinoti ar butent del jo. Bet jeigu turit bandykit , nepakenks tikrai🤞🏽🤞🏽
liute94 parašė:
Na nemažos tikrai, problema man ir su didelėm tabletėm, amžiais gerklėj stringa 🤣 bet šitos kažkaip legvai nusirija, taip praslysta pro gerkle gerai😄
Kad tik padėtų😉😊
Bangelėė parašė:
Kad tik padėtų😉😊
Na labai tikiuos. 😊
O kaip jums? Laukiat ov ar jau po jos? 😊
GretaGreta1 parašė:
Pasidalinsiu savo patirtimmes si lubrikanta naudojam jau 6 menesius is 11 ir kol kas nieko. Manau stebuklu tiketis nereikia, cia tik pagalbine priemone 🙂 mums j…
Mums irgi jis patinka
dbr 5 dpo o vis naudojam
Nu ziuresim gal pavyks nepavyks toliau naudosim , BT sukylo 37,5 noriu tiketi kad geras zenklas nors as asmeniskai nelb kuom jau betikiu per tos 7 men visko maciau
tai nenoriu tiket BT butu koks rodyklis
Greta_aa parašė:
O kol nueidavot iki lovos, neisbegdavo?naudojot su aplikatorium?
![]()
Ne neisbegdavo ten puse min eit iki tos lovos
taip su aplikatorium
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai