Vikuzka parašė:
Uzsisakiau first response testukus bet gerai kad gausiu tik kita savbutinai pasidalinsiu
![]()
o tie testukai kokio jautrumo?
Vikuzka parašė:
Uzsisakiau first response testukus bet gerai kad gausiu tik kita savbutinai pasidalinsiu
![]()
o tie testukai kokio jautrumo?
Bangelėė parašė:
o tie testukai kokio jautrumo?![]()
Nesu garantuota bet manau 10 jie ankstyvieji galima tikrintis likus 6d iki mm
Vikuzka parašė:
Nesu garantuota bet manau 10jie ankstyvieji galima tikrintis likus 6d iki mm
![]()
Tai jau darysitės
Bangelėė parašė:
Tai jau darysitės![]()
![]()
Ooo taip
Vikuzka parašė:
Ooo taip![]()
Tai aišku, kas čia mano per durni klausimai
Vikuzka parašė:
Laba ryta,
Sveika , aš pradėjau daryti nuo pirmadienio OV testukus, tai antra juostelė blanki buvo, vakar išvis blanki ... pagal kalendorių tai šiand labiausiai vaisingos dienos😉
Dėl to , kad OV testai gali rodyti nėštumą, esu girdėjusi🙃
Bangelėė parašė:
Sveika , aš pradėjau daryti nuo pirmadienio OV testukus, tai antra juostelė blanki buvo, vakar išvis blanki ... pagal kalendorių tai šiand labiausiai vaisingos dien…
Kaip idomiai tai Kaip ir turetumet rysketi
Vikuzka parašė:
Kaip idomiaitai Kaip ir turetumet rysketi
![]()
Tai va ir aš likau nesupratus. Testus darau negėrus skysčių 3 valandas ir darau tuo pačiu laiku...arba man OV buvo😁😁😁 bet neįmanoma kad po mmm vaisingos dienos būna...žodžiu jei šį mėn nesigaus pagauti OV, tai sekantį mėn daryti OV testus pradėsiu iškart po mmm 🙄
Bangelėė parašė:
Tai va ir aš likau nesupratus. Testus darau negėrus skysčių 3 valandas ir darau tuo pačiu laiku...arba man OV buvo😁😁😁 bet neįmanoma kad po mmm vaisingos dienos bū…
Per situos bandymus galiu pasakyti viena , viskas yra imanoma Kai mano ot buvo teigiamas cd8 tai buvo lygiai 4d po mm