GretaGreta1 parašė:
Sveikinimai😍 bet tikrai gali buti sutapimas, gal jus ta sekmingoji kuriai pavyko taip is pirmo karto. As jau naudoju 6 men ir nieko😒
8men. be jo negalejom pastot.. o cia bac ir yra😁 manau kad jis kaltas😁
Aciu uz sveikinimus❤
GretaGreta1 parašė:
Sveikinimai😍 bet tikrai gali buti sutapimas, gal jus ta sekmingoji kuriai pavyko taip is pirmo karto. As jau naudoju 6 men ir nieko😒
Aciu uz sveikinimus❤
mergingute parašė:
As tai pat tik pradejau naudot ir pastojau o pries tai 5men bandziau nk.priklauso nuo kiekvieno kam ko reik .gal vienai terpe oasikeite to ir uzteko o kitai ne
Va va tikrai kad nezinosi ko kiekvienai reikiA🤔 bet matau esi nestuke tad didziausi sveikinimai kd pavyko su jo pagalba❤️
Mama V.P parašė:
Aciu uz sveikinimus❤
Na mes ji toliau bandysim, su viltim kad pades mums jis👌🏽
GretaGreta1 parašė:
Va va tikrai kad nezinosi ko kiekvienai reikiA🤔 bet matau esi nestuke tad didziausi sveikinimai kd pavyko su jo pagalba❤️
Labai Jums to linkiu!!!❤
Sveikos
Bandom leliuka jau 6 ciklus bet visiskai nepavyksta nors ir ov seku siam ciklui nusipirkau si geli tai bandysim ir ziuresim Kaip cia ale seksis
nemanau kad atsitiktinumas kuriom 2,3,4 men nepavyko ir po lubrikanto deka issejo, tikiuosi busiu is tu laiminguju taipat
Bangelėė parašė:
Sveikos, pasiskaičiau atsiliepimus apie Conceive plius lubrikantą, sumąsčiau ir pati užsisakyti. Jau antrą mėnesį planuojame intensyviai, tik kad pas mane daugiau b…
Lauksim naujienu
Vikuzka parašė:
Lauksim naujienu![]()
joa matysim
Vikuzka parašė:
Sveikos![]()
Labukas, ar bandei tą gelį? kokie atsiliepimai?
Bangelėė parašė:
Labukas, ar bandei tą gelį? kokie atsiliepimai?![]()
Labukas , As bandziau tubeles ir vakar gavau lubrikanta nezinau man mm kira men pradzioje tai dar kolkas nieko pasakyti negaliu
Vikuzka parašė:
Labukas , As bandziau tubeles ir vakar gavau lubrikanta nezinau man mm kira men pradzioje tai dar kolkas nieko pasakyti negaliu![]()
Aš šiandien iš paštomato pasiėmiau, gavau
Aš mmm nelaukiu gegužės 9 d, o kada pati nelauki?