Viktorijos parašė:
Butent kad atsisakete nors jums rekomendavo saket. Pati praset. Bet dadejote,kad labai gerai pasirinkote, nes dvynys b stovėjo. Kas yra klaidinga. Jei jis ir stovė…
Man gydytojas sake kitaip. Jus medike? Kad aiskinat taip?
Viktorijos parašė:
Butent kad atsisakete nors jums rekomendavo saket. Pati praset. Bet dadejote,kad labai gerai pasirinkote, nes dvynys b stovėjo. Kas yra klaidinga. Jei jis ir stovė…
Man gydytojas sake kitaip. Jus medike? Kad aiskinat taip?
Viktorijos parašė:
As zinau tik tiek kiek sako daktarai. Jei rekomenduoja gimdyti ,tai as taip ir daryciau. Jei rekomenduotu cp, tai taip pat daryciau. Nors intervenciju jokiu ,o juol…
Sekmes su tokiu poziuriu 😀 pilna straipsniu kaip aklai gydytojais pasitikejo ir kas nutiko. Na, bet ka cia aiskinu 😀 Jus geriau viska zinot ir tuo labiau mano visa situacija turbut zinot? KODEL gerai jog gime vaikai cp 🙂
Laimingaaa33 parašė:
Gimdziau dvynukus naturaliai, A dvynys galvyte, B dvynys uzpakaliuku. A didesnis vos 30 g. Gimdymas lengvas ir sklandus, beabejo vaikuviai nedidukai po 2 kg. Labai …
Gal galėtumėte pasidalinti kiek savaičiu buvo kai gimdėte?
Cukrus89 parašė:
Sekmes su tokiu poziuriu 😀 pilna straipsniu kaip aklai gydytojais pasitikejo ir kas nutiko. Na, bet ka cia aiskinu 😀 Jus geriau viska zinot ir tuo labiau mano visa …
As nieko nezinau ir nieko neaiskinu. Atsiprasau, jei jus uzgavau kazkaip. Tiesiog remiuosi tuo ka parasete🙂 Rasete,kad jums neleido rinktis,kad nesiskaite su jusu norais,bet pastovejote uz save,nes turite labai gera nuojauta. Ir ,kad operaves gydytojas jus net pagyre kokia nuojauta turite,nes B dvynys ,ne sedejo o stovėjo. Is siu jusu kalbu galima tikrai susidaryti ispudi,kad jei vaikas stovi,tai gimdymas yra pavojingas. Kas galetu isgazdinti kekviena kurios vaikas stovi. O del to,kad stovi nera pavojinga gimdyti ir tikrai net rekomenduoja gimdyti paciai jei b tokioje pozoje,ka man siandien daktare pabreze. Kad nera jokio skirtumo kaip bus b dvynys. Ir skersai gali būti. Gal jus pati pasirinkote operacija,o gal kazko nedarasote kas dar buvo. Bet tokia savo zinute klaidinate kitas.🙂💁♀️ Jei b dvynys stoves, visos kam aktualu zinokite, kad tikrai nera pavojinga 🙂
Viktorijos parašė:
As nieko nezinau ir nieko neaiskinu. Atsiprasau, jei jus uzgavau kazkaip. Tiesiog remiuosi tuo ka parasete🙂 Rasete,kad jums neleido rinktis,kad nesiskaite su jusu…
Jus neklaidinkit zmoniu
Sakot:
tikrai net rekomenduoja gimdyti paciai jei b tokioje pozoje
????? Rimtai?😀😀😀
Pasigooglinam gimdymas sedmenine pirmeiga ir sprendziam kaip gimdyt 😀
Mano atveju vaikai sunkiai kvepavo o ypac b dvynys tai neaisku ar butu isgyvenes per paprasta gimdyma
Linkiu Jums daugiau pasidomet pries kalbant 😀

Cukrus89 parašė:
Jus neklaidinkit zmoniu
Sakot:
Kai B dvynys yra tokioje pozoje ,o ne A. As siandien tiek klausimu siuo klausimu turejau ir ne tik. Ir man aiškiai pasake,kad tokiu atveju nerekomenduoja Cezario. Nes B dvynio gimdymas sedmenimis nera pavojingiau,nei Cezario op. Svarbu A dvynys praeina galvute pirmas. O jus toliau siekiat eskaluoti ir klaidinti. 🤷♀️
Viktorijos parašė:
Kai B dvynys yra tokioje pozoje ,o ne A. As siandien tiek klausimu siuo klausimu turejau ir ne tik. Ir man aiškiai pasake,kad tokiu atveju nerekomenduoja Cezario. N…
😀 galima tokiau diskutuot, bet kam?
Su Jumis tuscia kalba 😀
Kiekviena cia esanti moteris pati spres kaip jai geriausiai gimdyti 😉
Aš gimdziau naturaliai ir su CP . Kai gimdziau naturaliai, tai mano pindute plyšo ( siuvo ) šlapimo nelaikymas buvo pora menesiu , viduriu uzketejimas ir hemorojus gydziau daaaug menesiu 🙈 as nenoriu net prisiminti, su vyru tik po 8 menesiu sugulem🙈🙈. Dvynius pagimdziau su CP ir po 6 valandu jau keliausi ir nk neskaudejo mazai kraujavau ir atsigavau jau po menesio kazkur, randas grazu ir per gimdyma jokiu skausmu. Pindutes visai neskaudejo kraujo nebuvo daug , gimdyti tik su CP . Nieko cia pavojingo nera .
As gimdžiau keturis kartus pati. Visi gimdymai skirtingi. Pirmas vaikutis taip pat buvo su plysimu ,viena siule siuta. O visi kiti be plysimo ir labai gerai jauciuosi. Bėgioti praktiškai galejau🙂 tik kad nerekomenduoja katik pagimdzius🙈
Cukrus89 parašė:
😀 galima tokiau diskutuot, bet kam?
Su Jumis tuscia kalba 😀
Su jumis taip pat tuscia🤷♀️
Nes tiesiog nepripazystate,kad tai nera pavojingiau nei cp ir net jums rekomendavo gimdyti naturaliai. Tik jus pati gi pasirinkote kaip gimdyti,nes savim pasitikite,o ne daktarais.🤦♀️🙉 ir kitom agituojate ir gasdinate, kad pavojinga B dvynys sėdintis,kas yra didele neteisybe.
Viktorijos parašė:
As gimdžiau keturis kartus pati. Visi gimdymai skirtingi. Pirmas vaikutis taip pat buvo su plysimu ,viena siule siuta. O visi kiti be plysimo ir labai gerai jauciu…
Visoms rekomenduoja gimdyt naturaliai 😀😀😀 jei negirdejot, cp skaiciu lietuvoj mazina, nes pagal ES skaicius mes labai pirmaujam ir tas nera gerai 😀
23 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai