Laimingaaa33 parašė:
Sianakt gime mano berniukai1956 ir 2070
gimdymas gana lengvas, vaikuciai dar reanimacjoj, reikia pagalbos su kvepavimu, bet siaip viskas stabilu
![]()
Sveikinimai🥰
Aukite ir stiprekite😊
Laimingaaa33 parašė:
gimdymas gana lengvas, vaikuciai dar reanimacjoj, reikia pagalbos su kvepavimu, bet siaip viskas stabilu
![]()
Sveikinimai🥰
Aukite ir stiprekite😊
Laimingaaa33 parašė:
![]()
Sveikinimai❤️
Laimingaaa33 parašė:
![]()
Sveikinimai ir sveikatos visiems trims! ✨🎉🎊
Laimingaaa33 parašė:
![]()
Sveikinimai
Laimingaaa33 parašė:
![]()
Kaip dziugu, kad viskas sklandziai! Kai atsigausite, rastelkite kaip viskas vyko, kaip su daktarais, kaip su vyru ar leidzia buti
Stiprybes dabar Jums visiems trims
Dvynukai_2022 parašė:
Sveiki, gal kas domėjosi jau, dėl dekretinių pinigų su dvynukais ? Lygiai taip pat skaičiuojama kaip su vienu ? Ar yra kitas skaičiavimas ? Ačiū už informaciją ! 🤗…
Lygiai taip pat kaip su vienu
Barnė parašė:
Lygiai taip pat kaip su vienu
Na jeigu abu eina tai lygiai taip pat kaip su vienu, vienas su vienu, kitas su kitu o vat jeigu vienas eina su dviems tai gaus 1metai 100 proc a 2 metai 80 proc aš lyg taip supratau
Nareee parašė:
Na jeigu abu eina tai lygiai taip pat kaip su vienu, vienas su vienu, kitas su kitu o vat jeigu vienas eina su dviems tai gaus 1metai 100 proc a 2 metai 80 proc aš …
nes aš taip pat supratau 😁 tai vat galvoju ar nebus taip kad kažką supainuojau. iš tėvų tik vienas eis į dekretą
Nareee parašė:
Na jeigu abu eina tai lygiai taip pat kaip su vienu, vienas su vienu, kitas su kitu o vat jeigu vienas eina su dviems tai gaus 1metai 100 proc a 2 metai 80 proc aš …
100% algos į rankas? ar ne ? nes aš lyg taip supratau... 🙈
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai