Ggg1 parašė:
O kaip oda? Susitrauke?
Va taip atrodo mano pilvas po 25 kg priaugtu , dar biski yra, bet rudeni eisiu i sporto kluba 
Ggg1 parašė:
O kaip oda? Susitrauke?
Va taip atrodo mano pilvas po 25 kg priaugtu , dar biski yra, bet rudeni eisiu i sporto kluba 
Nareee parašė:
Nieko cia nera praktiškai, šiek tiek sporto ir bus ledas😁🥰🥰
MOT1 parašė:
Nieko cia nera praktiškai, šiek tiek sporto ir bus ledas😁🥰🥰
Tikiuosi 😍
Nareee parašė:
Tikrai labai super!! Grazus pilvukas!
Labas rytas, žinau šitą temą jau buvo, na bet kol pati nepradėjau ieškoti intensyviai, nustebau.
Vežimukai dvinukams 🙈🙈🙈
Klaipėdoje jų net nėra.
Planavo pirkt bugaboo, palietus 1 o ne dvinukams, mūsų nuomone jie neverti tokiu pinigėlių.
Nebežinom tikrai ką pirkt nes pasirinkimo nėra.
Patinka šitie bet jie Lietuvoje yra tik internetu (arba mes nerandam kitur)
Gal turit nuomonės ir patirties apie juos.?
Ar kokius jus jau pirksite?
Nusprendė?

Milora1111 parašė:
Labas rytas, žinau šitą temą jau buvo, na bet kol pati nepradėjau ieškoti intensyviai, nustebau.
Mes turim bugaboo, tai man jis vertas kiekvieno cento🥰 plius, kad lb paklausus ir veliau bus galima lengvai parduoti😇
Milora1111 parašė:
Jeigu turit daug vietos tiek masinoj tiek namie galit pirkt kita. Visu pirma ziurejote vienvieti, o ne dvynukams.
Milora1111 parašė:
Jis labai sunkus ir griozdas i auto netelpa , jeigu gyvenate name tada gal ir neblogai bet su savimi nepaimsite 🙈
Milora1111 parašė:
Labas, tai net nėra apžiūrėt klaipėdoj?😬 gali tik užsakyt? Nes mes ir planavom važiuot žiūrėt neužilgo😬
Aquarele parašė:
Labas, tai net nėra apžiūrėt klaipėdoj?😬 gali tik užsakyt? Nes mes ir planavom važiuot žiūrėt neužilgo😬
Klaipėdoje niekur neturi vietoje 🙈
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai