Indreeee parašė:
man siandie kazkaip pilva ties bamba skaudena , ryt turbut reiks iki daktaro palekt ,nes neramu kazkaip ...
butinai nueik. as daba jau geriau,reiks kita savaite daktares paklausti kodel spazmuoja man
Indreeee parašė:
man siandie kazkaip pilva ties bamba skaudena , ryt turbut reiks iki daktaro palekt ,nes neramu kazkaip ...
butinai nueik. as daba jau geriau,reiks kita savaite daktares paklausti kodel spazmuoja man
neringa1985 parašė:
butinai nueik. as daba jau geriau,reiks kita savaite daktares paklausti kodel spazmuoja man</blockquSako daug kas kad kai greit gimda auga tai gali skaudet sona , bet mes ne daktares
geriau aisku apsidraust ;)
dvynukai12 parašė:
kaip jus manot, ar tikrai gerai prabudus vienam dvyniui valgyti, zadinti ir kita? gal kitas vaikelis ismiegotu zymiai ilgiau..suabejojau kaip geriau, iki siol zadindavau..
hmm, keblus klausimas.. aš niekada nežadindavau ir iki šiol nežadinu, ramiai viena pamaitinu, tada kita keliai ir ją maitinu
O kitoms mamytėms patogiau abu maitint vienu metu, kitaip jos negali
Tiesiog pati nuspręsk kaip pačiai geriau ir patogiau- maitint po vieną atskirai ar bendrai kartu.
RMel parašė:
hmm, keblus klausimas.. aš niekada nežadindavau ir iki šiol nežadinu, ramiai viena pamaitinu, tada kita keliai ir ją maitinuO kitoms mamytėms patogiau abu maitint vienu metu, kitaip jos negali
Tiesiog pati nuspręsk kaip pačiai geriau ir patogiau- maitint po vieną atskirai ar bendrai kartu.
![]()
o tai tau nebudavo visai bemieges naktys? jei viena pavalgydavo, speji prisnust ir jau kita praso? nu as pieno nebeturiu..vienas berniukas zymiai valgesnis, jau net po 100ml-120ml suvalgo, nez ar tai gerai tokio amziaus?
turbut nuo vitaminu, kuriu prirase, nes is ligonines keliavom neturedami 2500kg.. kitas mieguistesnis, valgo maziau, tai sakau gal geriau kad miegotu ilgiau..
dvynukai12 parašė:
o tai tau nebudavo visai bemieges naktys? jei viena pavalgydavo, speji prisnust ir jau kita praso? nu as pieno nebeturiu..vienas berniukas zymiai valgesnis, jau net po 100ml-120ml suvalgo, nez ar tai gerai tokio amziaus?
turbut nuo vitaminu, kuriu prirase, nes is ligonines keliavom neturedami 2500kg.. kitas mieguistesnis, valgo maziau, tai sakau gal geriau kad miegotu ilgiau..
Naktimis tai dažnai duodavom mišinuko, ilgiau miegodavo, o jau auštant pati maitindavau. Tai naktį vieną maitindavau aš,o kitai mišinuką darydavo ir maitindavo tėtis. Bet jos gan panašiu laiku valgydavo, skirtumas gal max-30min. Ir dabar taip pat valgo. Viena pavalgo, atsirūgsta, tai kitą valgydinu
O maitini mišinuku? Ką ant dėžutės rašo? O pavalgęs 100-120ml kiek laiko būna sotus?
Mano viena pradžioje buvo aktyvesnė, o kita ramuolė, taip pat miegodavo žymiai ilgiau ir daugiau
dvynukai12 parašė:
kaip jus manot, ar tikrai gerai prabudus vienam dvyniui valgyti, zadinti ir kita? gal kitas vaikelis ismiegotu zymiai ilgiau..suabejojau kaip geriau, iki siol zadindavau..
as niekad nezadindavau
nuo 3 sav. vakarais pries miega duodavau misinuko, tai pamiegodavo apie 4 val ir as tuo paciu
o jau likusia nakties dali jau kaip pasisekdavo, kartais keldavosi kartu, kartais vienas paskui kita... man asmeniskai maloniau buvo MP maitinti po viena, ypac nakti, tai tik dziaugdavausi jei ne kartu nubusdavo... o ir lengviau budavo po viena atruginti, nes vyro dazna nakti salia del darbu nebudavo
jovityte28 parašė:
RMel pagal kauno kliniku gyd.formule tai maniskiai reiketu walgyt tik 92gramus o as duodu po 110
O kiek ilgai būna pavalgę? Dėl 18ml nemanau, kad labai blogai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai