geranta parašė:
Tai tikrai...
As dabar labai susipergyvenau,nes pradejo baisiai kraujuot dantenospasiskaicia…
Gingivitas ko gero. Neuzleiskit
geranta parašė:
Tai tikrai...
As dabar labai susipergyvenau,nes pradejo baisiai kraujuot dantenospasiskaicia…
Gingivitas ko gero. Neuzleiskit
Ner.inga parašė:
Tikrai taip. Važiuočiau į Baltarusiją. Be bajerio![]()
Mes irgi rimtai apie sia kaimyne galvojam
Apsitvarkysim su reikaliukais ir reikes dantimis uzsiimti
Ringailiux parašė:
Bet jūs turbūt iš tų, kur šventai netiki patarimu "Savo visada geriau nei nuomotis". Gal galit papasakot motyvus? Nes na Ilja Laurs motyvai aiškūs, bet nelabai eina…
Pats svariausias argumentas, kodėl Lietuvoje savo privalai turėti, tai pensija. Iš lietuviškos pensijos neišsinuomosi, o jai atėjus - liksi benamis. O čia toks kaip ir kaupimas pensijai.
Sesuo mano buvo nusprendusi, kad neapsimoka pirkti, nes remontas, buitinė technika ir t.t. bet kai uždaviau šį klausimą - išsižiojo. Nepagalvojo apie tai.
Ringailiux parašė:
Ooo taip. Pas mus buvo neseniai dantų tvarkymo vajus. Man po dviejų nėštumų visi dantys skylėti. O vyrui reikėjo breketų. Tai siaubas kokios sumos išėjo. Nueinu pas…
Oho kaip brangu!
Aš privačioje, bet turinčią sutartį su VLK, tai pernai 13 susitaisiau. 1 danties plombavimas -14 eurų
Sveikos, nepykit, kad įsiterpsiu, bet paskaičius jūsų komentarus, susimąsčiau, kad yra darbų, kuriuos dirbi tik iš idėjos ir eilę metų nekintanciu atlyginimų. Myliu savo darbą, matau jame prasme, bet gaunu grašius. Gėda kam ir pasakyti, kad jeigu ne vyras su dukra nieko sau negalėtume leisti
edena parašė:
Sveikos, nepykit, kad įsiterpsiu, bet paskaičius jūsų komentarus, susimąsčiau, kad yra darbų, kuriuos dirbi tik iš idėjos ir eilę metų nekintanciu atlyginimų. Myliu…
Taip, tai didele prabanga dirbti mylima darba....
Man maniskis patinka ir tuo dziaugiuosi, bet jei negalvociau apie pinigus dirbciau visai kita darba...bet pas mus seimoje vyras dirba ta mylima darba uz kuri grasiai mokami, todel as dziaugiuosi kad man bent malonus gerai apmokamas
o mylimo tai jau negaliu sau leist....
Astartė parašė:
Oho kaip brangu!
Aš privačioje, bet turinčią sutartį su VLK, tai pernai 13 susitaisiau. 1 danties p…
Kuriam cia mieste? Nesu girdejusi tokiu kainu jau seniai
LaVa parašė:
Kuriam cia mieste? Nesu girdejusi tokiu kainu jau seniai
Utenoj. Jei mažesnė plomba, užtekdavo ir 12-13 EUR.
Dantų higiena toje pačioje klinikoje - 4 ar 5 eurai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai