2016.01.18 14:19 (prieš 10 m.)
Rainbou, kaip ir jūs išsakot nuomonę, tai ir aš: man nepatinka jūsų nei bendravimas nei požiūris į žmogų, nei negatyvas šiame forume, gyvenime ir šiaip užtenka tamsių spalvų, forumas, mano manymu, labiau skirtas pozityvioms mintims, užtart bei pagelbėt kokiu klausimu, o ne kąst, kaip tai darot jūs, nuomone galima išsakyt ir neįžeidus žmogaus, ir nesukelt tokių bangų.
Beje aš nuo pat pradžių maitinu sėkmingai dukrelę mp, jokių guzų ar bėdų nebuvo, ir aš tik užjaučiu tas mamas kurios jas turi, ir tikrai nesmerkiu jeigu jos maitina pm, juk aš nežinau kodėl jos nemaitina mp, ir tiesa sakant nesigilinu, nes tai jų pačių reikalas, yra labai daug priežaščių kodėl nėra maitinama, juk reikia nepamiršt, kad vaikui reikalinga sveika mama, o kas iš to, jei mamos speneliai nugriaužti iki kraujo, guzais nuėję ir nei vaikas pavalgęs nei motina sveika? Ir aš niekada neklausiu ar nekritikuosiu mamą dėl to, kad nemaitina mp, nes viena pažįstama tik pagimdė ir jau po savaitės maiitino mišinėliu, visi jai replikas numesdavo, kad nesugebėjo maitint, kokia tu mama..kol ji galiausiai neiškentė ir pasakė: o kaip man maitint, jei man rado kruties vėžį.. tai miela rainbou, tai mamai reikėjo gal vistiek krūtim maitint? Neteiskit ir nesmerkit mamų nebuvus jų, tuo labiau jums nėra duota tokia teisė.