Evighet parašė:
Pavydėk Pavydėk ♥️
Nėra ko,nes tikrai neesi mis pasaulis,bet jei tu esi savimi patenkinta tai valio❤️
Evighet parašė:
Pavydėk Pavydėk ♥️
Nėra ko,nes tikrai neesi mis pasaulis,bet jei tu esi savimi patenkinta tai valio❤️
Vabaliukas09 parašė:
O kas pirmos pradėjo ?pati irgi epitetų gražiu pasakei ir pirma tad aš teise turiu atsakyti taip pat nejausdama ribu😡
Po tavo foto tikrai nustosiu kiauliena valgyti
Vabaliukas09 parašė:
O kas pirmos pradėjo ?pati irgi epitetų gražiu pasakei ir pirma tad aš teise turiu atsakyti taip pat nejausdama ribu😡
Tu pati pirma uzkabinai mano vaiką. O to aš niekada nepamiršiu. Dar mane pastoviai užkabini. Ir čia tavo peržengtos ribos.
Vabaliukas09 parašė:
Ei. O kur negražūs žodžiai? Nebežinai daugiau? Per šiandien visus išsakei?
O dabar merginos pasakysiu viena dalyką visoms kurios pasidalino nuotraukomis ir gavo krūva įžeidimų nuo manęs ,aš pasielgiau taip kaip jus,ir su šiuo komentarų šia dalį baigiu
Dabar noriu pasakyti jog esate kiekviena graži moteris nuostabios mamos ir Evighet turi nuostabiai gražias ir ilgas kojas ir užpakaliuką verta nuodėmės,Eveeeliukas kaip 3vaikų mama esi verta savo grožį vertinti nes tokios mamos norėčiau ir aš ,esi labai graži moteris ir Black Panther dar tokios gražios Coliukės kaip tu neesu mačiusi kuri atrodytų ne ką praščiau nei jos krikšto dukra,esate išties gražios moteris tad aš einu miegoti ir užbaigiu ginčus,ir sveikinu už drąsa parodyti savo grožį 💋
Vabaliukas09 parašė:
O dabar merginos pasakysiu viena dalyką visoms kurios pasidalino nuotraukomis ir gavo krūva įžeidimų nuo manęs ,aš pasielgiau taip kaip jus,ir su šiuo komentarų šia…
Manai išsuksi kailį? 😂
Evighet parašė:
Manai išsuksi kailį? 😂
Ne tik aš parodžiau koks menkas malonumas kai tave įžeidinėja daviau tokius pačius vaistus kuriuos davėte man.
Vabaliukas09 parašė:
O dabar merginos pasakysiu viena dalyką visoms kurios pasidalino nuotraukomis ir gavo krūva įžeidimų nuo manęs ,aš pasielgiau taip kaip jus,ir su šiuo komentarų šia…
Aš su tavim niekada niekaip nesielgiau. Buvau neutrali. Bet pakartosiu uzkabinai mano vaiką, o aš už savo vaikus esu ragais ir kanopomis. Ir taip visko nepaliksiu.
black panther parašė:
Aš su tavim niekada niekaip nesielgiau. Buvau neutrali. Bet pakartosiu uzkabinai mano vaiką, o aš už savo vaikus esu ragais ir kanopomis. Ir taip visko nepaliksiu.…
Na niekas neuždraus kovoti su vėjo malūnais.
Vabaliukas09 parašė:
Ne tik aš parodžiau koks menkas malonumas kai tave įžeidinėja daviau tokius pačius vaistus kuriuos davėte man.
Žinai, nepaveiksi. Praeitą kartą jau patikėjus buvau kad tu galimai šiek tiek normali, dėja parodei ohoho kokį veidelį, ir nesvarbu jokios anketos, tu tiesiog sugedus viduje
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai