Ramunele1213 parašė:
tiesiogine logika ir tiek. Tai toli gražu ne faktas tik mano asmenine nuomone
nepamirškite grupė pasipykim vis gi....
visgi manau labiau padiskutuoki…
Na nežinau, šiandien man nei šilta nei šalta ką apie viską mano svetimi 😅
Ramunele1213 parašė:
tiesiogine logika ir tiek. Tai toli gražu ne faktas tik mano asmenine nuomone
nepamirškite grupė pasipykim vis gi....
visgi manau labiau padiskutuoki…
Na nežinau, šiandien man nei šilta nei šalta ką apie viską mano svetimi 😅
galadriel parašė:
Na dažniausiai įtraukti speneliai po pirmo vaiko jau nebebūna tokie, ypač kuo mažesniu tarpu tarp gimdymų. Maniškis išvis žindytas iki kol pats atsisakė, tai kol ka…
Kokį klausimą ?
Evighet parašė:
Yra mišinukai perkami kartais jau padaryti, paėmei, atsidarei ir duodi![]()
Su tokiu kelionėje dar sunkiau, nes reikia turėti mašininį šildytuvą kokį nors.
Vabaliukas09 parašė:
Aš tau sakau tu vėl darai išvadas savo😂 beje paruošta mišinuką galima laikyti 4val jei vaikas gėrė ir neišgėrė pilnai tai tik 1val laikyt galima. Beje jei skaitei t…
Aš su tavimi iš vis nebendravus, ką čia kalbi kad vėl kurių kažką ir deja ne ne 4valandas brangu te. Viespatie kokia tu buka moteris ne tas žodis
Evighet parašė:
Sūnų maitinau kas valandą kažkur mp, būdavo ir dažniau. Tad sustoti tekdavo, bet susiplanuoti įmanoma, prasidėjus mišinukui, sustoti nereikėdavo maitinti, bet atrūg…
Aš nešiodavausi skarą, tą tokią kur su skyle per vidurį galvai įkišt, ir trikampiu krenta ant krūtinės ir nugaros. Niekas net neįtardavo, kad maitinu atsisėdus. Viena senolė, šalia ant suolelio 15 min sėdėjusi, buvo tiesiog vizualiai labai labai šokiruota, kai kūdikį iš po skaros išsitraukiau
Net nežinau ar gerąja prasme ar nelabai, nes nesikalbėjau su ja
Šilo_uoga parašė:
Prisiminiau dabar istoriją kaip važiavom dviese su dukra pas mano tėvus į kitą miestą2/3 kelio nuvažiavom sėkmingai, ir tada kaip iš niekur kad pradėjo vemt kai…
Mano pirmasis, jau dviejų metukų, jau be pampersų, suviduriavo viduryje kelio iš Panevežio... Aš neturėjau nieko nieko, net drėgnų servetėlių. Įvažiavom į kažkokį kaimą, ir mineraliniu vandeniu iš bonkos vaiką prausėm Pažiba tiesiog auginimo, tas epizodas buvo.
fenix parašė:
Su tokiu kelionėje dar sunkiau, nes reikia turėti mašininį šildytuvą kokį nors.
O kodėl? Jis laikomas kambario tempetarūros. Mano abu vaikai puikiai valgo ir kambario temperatūros mišinį jei reikia. Taip dažniausiai aš randu kur pašildyti, nes kaip ir sakiau, Švedijoje labai patogu su vaikais, bet jei reikia, duodu ir kambario temperatūros
Evighet parašė:
Ragavau, ir?![]()
As savo vaikam rugesiu neduodu...
fenix parašė:
Aš nešiodavausi skarą, tą tokią kur su skyle per vidurį galvai įkišt, ir trikampiu krenta ant krūtinės ir nugaros. Niekas net neįtardavo, kad maitinu atsisėdus. Vie…
Būdavo ir man panašių situacijų 😅 o šiaip hal juokingiausia su kavine buvo. Na restoras ale, bet kiniečių, sėdėjau pasilėpus kamputyje (mėgstu ramybę kai valgau, ir vežimui patogiau buvo). Vaikas išalko, daviau pavalgyti, ur visi žmonės iš nugaros man buvo, tai kiekas nematė ar maitinu ar tik vaiką laikau. Priėjo padavėjas lėkščių nurinkti, tai net pašoko iš nesitikėjimo kai pamatė kad maitinu, iškart pabėgo pasakęs kad vėliau ateis 😅🙈
Vabaliukas09 parašė:
Kokį klausimą ?
Paskaityk kelis psl atgal jei praignoravai.