fenix parašė:
Dar kartais mėgstu priminti, kad ko į CV neišeis įrašyt - tai ne pasiekimas 🤷♀️😂
Arba "gimiau su marškinėliais"
čia mano tėvų kartos prikoliukai. Tais tėvų laikais, vaikas gimęs "su marškinėliais" turbūt geriau už bet ką
fenix parašė:
Dar kartais mėgstu priminti, kad ko į CV neišeis įrašyt - tai ne pasiekimas 🤷♀️😂
Arba "gimiau su marškinėliais"
čia mano tėvų kartos prikoliukai. Tais tėvų laikais, vaikas gimęs "su marškinėliais" turbūt geriau už bet ką
fenix parašė:
O ko ne? Gimiau rami, niekada neverkiau, nekėliau mamai sunkumų, moku prisitaikyti prie valdžios 🤩 nuo gimimo svajonių asmenybė 🤩
fenix parašė:
Čia kaip mėgdavau parašyti, nes kol vaikų amžius mėnesiais skaičiuojamas - nuolatinės lenktynės tarp mamų vyksta, o kitoms net panika dėl "atsilikimo" kyla. Parašyd…
Žinoma būna, juk būna ir dešimtmečių, baigiančių mokyklą
Šilo_uoga parašė:
Tai kaip ir visom temom, nėra vieno teisingo keliopas mus grupėj buvo viena mama, kuri galėjo galvą guldyti, kad jos metų neturintis vaikas sąmoningai viską į p…
Susinervinau nuo ryto😁 tai mano negenijus😏 metuku padarydavo, kai pasodindavau, bet tai dėl mano patogumo, kad nereiktų apkakoktos dupcès plaut ir pajudėjus iš namų nereiktų iškart atgal lėkt...Pilnai samonigai visiškai sauskelnių neturėjom šiek tiek prieš dvejus, gal pora mėn. Metukų nedeklamavo eilėraš, tiesą sakant sunkiai supratau išvis ko nori. Dabar 4,5 ir dar nerašo sakiniais, nemoka daugybos lentelės, netapo ant drobės, nepasidaro pusryčių. Pravalas, kas aš per motina
Viletux parašė:
Susinervinau nuo ryto😁 tai mano negenijus😏 metuku padarydavo, kai pasodindavau, bet tai dėl mano patogumo, kad nereiktų apkakoktos dupcès plaut ir pajudėjus iš namų…
Netapo ant drobės 😂 prajuokino šitas
nerašo memuarų...
Viletux parašė:
Susinervinau nuo ryto😁 tai mano negenijus😏 metuku padarydavo, kai pasodindavau, bet tai dėl mano patogumo, kad nereiktų apkakoktos dupcès plaut ir pajudėjus iš namų…
Uzsiimtumet su vaikais tai jau senai viska butu dare. Ir eilerascius sake, ir tape ir koledzus baige. 🙄🤷♀️😅
Šilo_uoga parašė:
Netapo ant drobės 😂 prajuokino šitasnerašo memuarų...
![]()
Kas liečia drobę - tai tereikia ją duoti, garantuotai tapys. Jau ką mažiai moka, tai terlinti viską
fenix parašė:
Kas liečia drobę - tai tereikia ją duoti, garantuotai tapys. Jau ką mažiai moka, tai terlinti viską![]()
Na, terlint ir tapyt nėra tas pats
aš kažkaip iškart įsivaizdavau molbertą, kepurytę ant galvos, gražią panoramą 😂
Šilo_uoga parašė:
Na, terlint ir tapyt nėra tas patsaš kažkaip iškart įsivaizdavau molbertą, kepurytę ant galvos, gražią panoramą 😂
Juk kiekvienas savaip tapo. Aš kai pažiūriu į saviškio piešinius, kur piešė dinozaurus, tai net ir norėdama jų nerandu, o vat piešė jas ir po 4 m juo vis dar mato. 🤷♀️
fenix parašė:
Čia kaip mėgdavau parašyti, nes kol vaikų amžius mėnesiais skaičiuojamas - nuolatinės lenktynės tarp mamų vyksta, o kitoms net panika dėl "atsilikimo" kyla. Parašyd…
Nereikia nei šesiolikamečių sulaukt. 12 metų jau retas paukštis bendroje namų erdvėje😁. Kaip aš sakau, užsibarikaduoja savo kambary ir išlenda tik pavalgyt ir į WC🙈😁, o daugiau nėr vaiko namie...
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai