liudinti parašė:
buvo. skauda sirdi.negaliu patiket.o dar kai pagalvoju kaip visiems LT pranesem apie leliu, per mamos diena, su gelemis..nu baisu, negaliu patiket kad mano 12sav.to…
Stiprybes tau , pastosi uzkibs wel greitai sekmes
liudinti parašė:
buvo. skauda sirdi.negaliu patiket.o dar kai pagalvoju kaip visiems LT pranesem apie leliu, per mamos diena, su gelemis..nu baisu, negaliu patiket kad mano 12sav.to…
Stiprybes tau , pastosi uzkibs wel greitai sekmes
liudinti parašė:
Stiprybes tau..... daug daug stiprybes... lb uzjauciu...
liudinti parašė:
Labai uzjauciu tave.. Bet pagalvok, gal taip ir geriau. Jeigu vaikiukas isejo, reiskia jis nebuvo sveikas, nesivyste gerai.. Geriau jau anksciau tada, nei kokia 25savaite.. Stiprybes tau, tikiu jog greitai vel parasysi cia kad laukiesi, ir nestumas bus sklandus!
gintariaa parašė:
Labai uzjauciu tave.. Bet pagalvok, gal taip ir geriau. Jeigu vaikiukas isejo, reiskia jis nebuvo sveikas, nesivyste gerai.. Geriau jau anksciau tada, nei kokia 25s…
Aciu, gintariaa...tikiuos..as ji nesiojau mazuleli nezinia kiek laiko negyva, negaliu patiket kodel Dievas pasiima tuos, kuriu mes taip laukiam ir mylim? niekad nemaniau, kad gyvenime taip SKAUDES
liudinti parašė:
Aciu, gintariaa...tikiuos..as ji nesiojau mazuleli nezinia kiek laiko negyva, negaliu patiket kodel Dievas pasiima tuos, kuriu mes taip laukiam ir mylim? niekad nem…
Toks jau tas gywenimas wienos laukia planuoja o kitos palieka kazkur , ziauru na bet laikykis mergyt taip jau lemta matyt buwo atigausi ir kibkit wel i darba ir greit wel testukus gadinsi
liudinti parašė:
Aciu, gintariaa...tikiuos..as ji nesiojau mazuleli nezinia kiek laiko negyva, negaliu patiket kodel Dievas pasiima tuos, kuriu mes taip laukiam ir mylim? niekad nem…
liudinti parašė:
Aciu uz palaikyma...o as net nespejau pamatyt ir paklausyt sirdeles duziu :((((((( o gal taip ir geriau...skausmas begalinis...
zinok daug geriau kad nematei, negirdejai sirdutes... as per ta pirmaji skana ir suzinojau kad visgi daug problemu mano angelelis turi ir negyvens..
maciau ir sirdute kaip tuksi, ir kojytes kaip spardesi, as viska viska maciau, man viskas buvo parodyta, kai pagimdziau laikiau ant ranku... tikrai zinok geriau nematyti, nezinoti, nes akyse turbut amzinai tas vaizdas lieka
galiu palyginti su drauges netektim, ji laukesi dvynuku ir jai prieslaikinis gimdymas tiesiog prasidejo, gal 15sav ar pan, ji ju nemate, padare isvalyma, paverke kelias dienas ir kaip nieko nebuve, o as verkiu ir nepamirstu jau virs metu, darau isvada todel kad viska maciau
issiverk ir stenkis nebegalvoti, pradek svajoti apie kita leliuka
jeigu sis jus paliko reisksa ne be reikalo, turbut kazkas butu buve jam blogai
liudinti parašė:
Buk stipri, aisku cia tik musu zodziai tau, bet kaip sakoma, kai uzsidaro durys, atsidaro langas. Sulauksi savo mazuliuko ir jis atstos visus praradimus. Linkiu kuo greiciau susitvarkyti su blogomis mintimis. Mano va viena drauge pirmo skano metu suzinojo, jog negimdyvinis jos nestumas, isvale viska daktarai, pergyveno, verke, labai i depresija soko pati, o po keliu menesiu suzinojo jog vel laukias ir supuoja dabar ant ranku nuostabia dukryte.
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai