Gita C parašė:
manau jei spes apsitvarkyt dokumentus tai bus namokamas, bet kitu atveju tai reiks moket.
Kokia prasme apsitvarkyti dokumentus?
Gita C parašė:
manau jei spes apsitvarkyt dokumentus tai bus namokamas, bet kitu atveju tai reiks moket.
Kokia prasme apsitvarkyti dokumentus?
Mazyyytis333 parašė:
Sveikutes![]()
Taip, pasiskambink geriau, tada joe jau bus viska paruose ir lauks Taves, bus paciai ramiau.
grazina parašė:
Sveikos...mano sesuo palnuoja rugsejo men gimdyti Anglijoje... ji ten ner anei dirbusi nei gyvenusi ir paskritai tik sian ten nuvyko... Norejua paklausiti jai nesci…
O pas ka ji atvaziavo?
Fatiga parašė:
O pas ka ji atvaziavo?
Gyvens pas drauge,ten dirba drauges vyras.
grazina parašė:
Gyvens pas drauge,ten dirba drauges vyras.
Cia placiai tema, pasiskaityk. Tokioj situacijoj nenustebciau, kad paprasytu uz ligonines paslaugas susimoket, nes ji nera nuolatine UK gyventoja (pagal tai ir suteikiamos nemokamos paslaugos). Jei ji atvaziuotu pas savo vyra, kuris gyvena nuolat UK, gydymas butu nemokamas. Bet, kadangi ji vaziuoja pas drauge, tai sunku ka ir pasakyt...
Na aš atvažiavau į UK pas mamą, susitvarkiau NIN'o, sveikatos mėlyną kortelę išsiėmiau, prisiregistravau, kad pas mamą gyvenu ir banko sąskaita atsidariau ( ką man patarė padaryti viena moteris čia dirbanti prie tų popierių ) ir dar kai buvau pas MW paklausiau ar man nereikės susimokėti, tai man pasakė, kad nereikės, nebent bus komplikacijos dėl kurių mane ilgiau nei parą užlaikys ligoninei, reikės nenumatyti scanno ar gydytojos priežiūros, o šiaip gimdymas yra skaitomas kaip pirmoji medicinos pagalba moterims.
Mes siandien lankemes pas midwife, tai kaip visuomet apciupineta likau, kas mazuliui nepatiko.
Sake kito vizito metu susidarysim pilna gimdymo plana, su sarasiuku ka turiu vestis i ligonine ir ji ives i duomenu sistema, jog su manim per nakti liks vaiko tevelis ligonineje.
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai