Rūtelėlė parašė:
tos kančios pasidaro tooookios menkos tą pačią sekundę, kai pamatai vaikutį..supranti, kad galėtum ir daug daugiau iškęsti dėl to stebukliuko :thumb:…
Aga. Ir tas skausmas dingsta staiga, kaip ranka nuima.
Rūtelėlė parašė:
tos kančios pasidaro tooookios menkos tą pačią sekundę, kai pamatai vaikutį..supranti, kad galėtum ir daug daugiau iškęsti dėl to stebukliuko :thumb:…
Fatiga parašė:
Tikrai taip
Ra-Mi parašė:
As jau paprasiau kad i telefona man MB idetu chronometra, kad galeciau ziureti kas kiek laiko saremiaiO kazi kaip su epiduru, mokamas jis cia, ar ne? Nes lietu…
Tikrai idomu kurioj čia lt ligoninėje tiek kainuoja? pries kelis metus mokėjau 38 lt, netikiu,kad tiek pabrango
Fatiga parašė:
Ne, nemokamas čia.
Ir LT kainuoja penkiasdešimt, o ne virš dviejų šimtų lt :)……
Pries 5 metus mazylio gn mokejau 200 lt, o dabar kiek skaiciau 250 lt
Labukas as ir su klausimeliu zodziu mes su wyru esam susituoke bet as nesu pasikeitus paso (pawardes )o santuokos liudijimas paliktas lietuwoj , ar man sant liudijimo reikes kai noresim issiimti laikina gryzimo dokumenta i lietuva?Ir kaip geriau patarkit kiek girdejus gimus waikiuciui duoda mamos pawarde o tai man gal geriau butu pasikeisti ampasadoj pasa kad butu su wyru wienodos pawardes? Ir tada leliui duotu tokia pacia nes sake termino pasikeisti pasa nera tik wat jau Kai waiko laukiesi tipo problemu gali kilti? Ir ar tikrai lietuwoj waikuciui pasa padaro tik per 6-12 men ?
ir gal kuri daretes Cia pasa ampasadoj per kiek laiko padaro ir kokia kainyte?
Ra-Mi parašė:
Pries 5 metus mazylio gn mokejau 200 lt, o dabar kiek skaiciau 250 lt![]()
Aš prieš pusnatrų metų pirkau vaistinėj, kainavo netoli penkiasdešimties Lt. Nu jei Mažylio GN užsidėjo dar dviejų šimtų Lt antkainį, tai man jie dar labiau krito akyse
Sandrute, dėl paso darymo LT - gali pasidaryt kad ir per vieną dieną, aišku, pamokant papildomai.
Kainos ir terminai nuorodoje:
simuliuke parašė:
kaip tau paciai sekesi gimdymas?ar su vyru buvai?kaip daktaru prieziura?gal jau ir rasei siame forume,bet tiek daug cia prirasyta,kad as visko nespejau perskaityti …
jei manęs klausi, tai gimdymas buvo nesunkus, be komplikacijų, nuskausminimui naudojau tik dujas
gimdžiau vandenyje (jei tik bus galimybė antrą vaiką norėčiau tik vandenyje gimdyt).. Vyras buvo kartu nuo pradžios iki galo ir tuo labai džiaugiuosi, džiaugiasi ir jis..
Minusas tik tas, kad viskas truko 44 valandas, nes kaklelis labai lėtai atsidarinėjo..
tai labai išvargino, nes nei pamiegosi, nei ką nuveiksi.. bet po gimdymo sakau antras kvėpavimas atsidarė
vaikas gimė 8 val. vakare, o vistiek visą naktį nemiegojau dar
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai