atanod parašė:
liepu gatve 11.![]()
tai ten nueini ir klausi kur galima vaiką priregistruot ir kažkiek dienų lauki, taip?
atanod parašė:
liepu gatve 11.![]()
tai ten nueini ir klausi kur galima vaiką priregistruot ir kažkiek dienų lauki, taip?
ViktOrijaP. parašė:
tai ten nueini ir klausi kur galima vaiką priregistruot ir kažkiek dienų lauki, taip?![]()
nu turi buti kazkoks kabinetas tiems reikalams skirtas,uzejus i registratura paklausk ,pasakys.
raganaj parašė:
Mane taip pat domina ši nauja reforma. esam jau užsirašę į darželį, bet klausimas kaip čia bus po tos reformos, ar nesikeis sąrašai...
keisis sarasai, dabar bus galima uzrasyt net i tris darzelius, i kuri nors vistiek pateksit... dabar eile reguliuos savivaldybe
raganaj parašė:
mes į Volungėlę užsirašėm, jei nemaišauVyras ėjo užrašyt
![]()
mes taip pat i volungele, fainas darziukas ;)
ViktOrijaP. parašė:
Užsirašyti į klp darželį gali tik klp gyvenantys ir čia priregistruoti vaikai. Vat taip. Mūsų niekas nepriima
mano vaikas tu tevu uzregistruoti didziuosiuose leliuose, tai kaip ir gargzdams priklauso, as pasilikau pas mama deklaruota vieta, tai sake viskas ok, svarbu nors vienas tevas kad butu klp
Indrute24 parašė:
Kamstis jeigu eina tai paketo pakanka. Man tai diena pries gimdyma kazkiek isejo, o paskuj gimdykloj visa kita pasalino rankiniu buxu. Brrr, net siurpas nuejo prisi…
as buvau su triusikeliais,paskui jau ir paketa isidejau,bet man buvo labai nemalonu kai reikedavo nusimauti kai ateina apziureti,o saremiai didziausi,gerai,kad dar vyras salia buvo,padejo.
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai