A.E. parašė:
As galvoju apie chicco liteway...kazkaip patiko kad visiskai gulima padetis yra ir priekiniai ratukai ne dvigubi.manevringas ir vietos neuzima![]()
o jus turit sita vezimuka?
A.E. parašė:
As galvoju apie chicco liteway...kazkaip patiko kad visiskai gulima padetis yra ir priekiniai ratukai ne dvigubi.manevringas ir vietos neuzima![]()
cackyte parašė:
Aš taip pat naudojau milly firmos, lengvas, talpus, lengvai susilankstantis, bet tas ratų tartėjimas važiuojant nelygiu keliu žudantis. Pirmus kartus atrodė, kad dė…
bet buvo patogus? koks ju svoris?
Gal kas netycia ir parduot zadat sketukus? jetus,as pasimetus,paskendus tarp sketuku
turbut nepaciupinejus nieko nezinociau.
indre1 parašė:
Turejo sese,tai buvo ruzavas mums netiko
Patariu nuvažiuoti su vaiku į parduotuvę ir jį sodinti vis į kitą vežimą.. Vis kažkokį įspūdį susidarysite. Mums vežimą padovanojo vaiko gimimo dienos proga, tad negalėjome rinktis. Kiek sveria tikrai negaliu pasakyti. Vadinasi Milly ride. Visai patogus vežimukas tik man labai labai nepatiko tai, kad nugarėlė tokia pusiau gulščia, mano aktyviam vaikui nepatiko gulėti, tad už nugarytės dėdavau pagalvėlę iki kokių pusantrų metų, po to kai sustiprėjo vyras tiesiog palinkdavo į priekį ir žvalgydavosi.
papaya parašė:
sveikos mamytes...gal kas galetu parekomenduoti klaipedoje gera dantista?
ir dar norejau paklausti gal kas galetumet suteikti info kur galima leliukui masaz…
Mes einam I " Seimos geroves centra" I baseina, mums laaabai patinka
Olesy parašė:
Mes einam I " Seimos geroves centra" I baseina, mums laaabai patinka![]()
o sakykite ten abonentas, ar galima ir taip kelis kartus nueiti...kur jis randasi ?
papaya parašė:
sveikos mamytes...gal kas galetu parekomenduoti klaipedoje gera dantista?
ir dar norejau paklausti gal kas galetumet suteikti info kur galima leliukui masaz…
As lankausi Fiodenta, labai faina gydytoja, o ir kainos normalios
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai