indreu parašė:
bet poto kaip pratrukau, vaziavom i miesta, taip pradejau bliaut, kad stojom ir vyras persedo vairuot, o Vilius labai issigasta, kai as verkiu. Visa vakara vis ateidavo ir sakydavo, kad daugiau taip nebebus ir tik tu neverk.
Sveikutes,
vaje vaje, isivaizduoju kaip jauteisi
Man butu ne vienas zilas plaukas dar papildes sukuosena
Svarbiausia, kad viskas gerai baigesi
Man panasiai buvo su sese (na jai jau 17 metu buvo
). Atvaziavo ji pas mane i svecius ir isejo drauges i ligonine palankyt. Niu ir po kiek laiko as jai skambinu, o telefonas isjungtas,po kiek laiko vel tas pats. Turejau tos drauges nr. tai jai skambinu, o jinai sako, kad nebuvo sese atejusi
O siaubeli ko tik neproisigalvojau, galvoju jau kas nors nutiko ar kas pagrobe. Skambinau ir i greitaja ar nebuvo per pastaraja valanda kokiu eismo ivykiu, niu zodziu... Zliumbiau kaip mazas vaikas, o dar nestuke buvau (labiau pajautrinta
) Tai po keliu valandu pati skambina, pasirodo sutiko kakokia drauge ir pas ja buvo nuejus. Tai taip apsidziaugiau, bet ir tuo paciu taip aprekiau, kad jauciu visi kas aplinkui ja stovejo, girdejo
Aiskusakysit kas cia tokio, bet, kad ji mergaite is rajono atvaziavus, tos Klp nelabai zino, o ir tu pazistamu nera. Tai galvoju kas bus kai reikes savo vaikus isleist
I laukeli galvoju siandien eiti po pietu, i vakaro puse, nes taip karsta. Nors vejelis matau yra, tai gal atvesina siek tiek. Kad nesulaukciau lietaus su pasitrankymais vakare
Noriu nueit i vaistine abiem mergytem geruju bakteriju kokiu nupirkt, nes didziajai nuo tu antibiotiku labai jau zarnynas sustreikavo, uzkietejo viduriukai
O maziuke kiek jau gavo per mano pieneli tu antibiotiku, tai manau taip pat nebus gerosios bakterijos pro sali tam zarnyniukui. Kokius galetumet parekomenduot geresnius pirkt ?