kvietkelis mazas parašė:
man sake saldytuve laikyti, tai taip ir dariau
O kas tixliai ieina i epiduros rinkini? Noriu pirkti nepanaudota, ta prasme is kokios mamytes, bet noriu zinoti kas tixliai tam rinkinyje turetu buti.
kvietkelis mazas parašė:
man sake saldytuve laikyti, tai taip ir dariau
O kas tixliai ieina i epiduros rinkini? Noriu pirkti nepanaudota, ta prasme is kokios mamytes, bet noriu zinoti kas tixliai tam rinkinyje turetu buti.
mega parašė:
ieik i koki vaiztine stinklapi suzinosi!
mega parašė:
pas mane natrio chloridas, kateteris,Na Cl,kateteris,adotos i vena ir stubura,svirkstas,tirpalas kazkoks,siulai
nejuly parašė:
mano vaikas nusigraus abi rankas. su tokiu pasigardziavimu kramto, cepsi, kartais net vienu metu bando susikist abi
manasis irgi griauzia su tokiu pykciu tuos kumstukus
nejuly parašė:
mano vaikas nusigraus abi rankas. su tokiu pasigardziavimu kramto, cepsi, kartais net vienu metu bando susikist abi
pas mano princese tas pats, kartais net giaukcioti pradeda, skaniausios rankytes uz visus misinius
ar lavinimo kilimelio jau guldai?
deivy parašė:
pas mane natrio chloridas, kateteris,Na Cl,kateteris,adotos i vena ir stubura,svirkstas,tirpalas kazkoks,siulai
vaistai nuo skausmo dar turi buti! minjos klauskite, ji tiksliai parasys, kas ieina!
lelija.kl parašė:
pas mano princese tas pats, kartais net giaukcioti pradeda, skaniausios rankytes uz visus misinius![]()
ar lavinimo kilimelio jau guldai?
nenupirkau dar, bet jau reik, nes dienom mazai miega, budrauja. reikia kazkuom uzimt. turim supynes, bet ten vaikas supas, ziuri i karusele ir tiek
nejuly parašė:
nenupirkau dar, bet jau reik, nes dienom mazai miega, budrauja. reikia kazkuom uzimt. turim supynes, bet ten vaikas supas, ziuri i karusele ir tiek
o mano nelb supyneje nori, jei sedi lb trumpai, o ant kilimelio snd net uzluzo :), prikabinome jai zaislu, tai su kojomis pati judina zaislus ir dziaugiasi... manau supynes tiks veliau, kai jau sieks zaislus, kai ciupines.. o mano nelb ranku megsta, supimo taip pat, tai jai tos supynes nelb, o nupirkome buvo nepilnai trys savaites.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai