pokahonta parašė:
iveikiau abi sylva rerum,super,labai patiko![]()
vis noriu jas nusipirkti, bet pagailiu pinigu
bet butinai reiks isigyti
pokahonta parašė:
iveikiau abi sylva rerum,super,labai patiko![]()
vis noriu jas nusipirkti, bet pagailiu pinigu
bet butinai reiks isigyti
Aureli parašė:
vis noriu jas nusipirkti, bet pagailiu pinigubet butinai reiks isigyti
abi dalis turiu el.formate,galiu atsiust jei norit,brukstelkit i az savo maila
pokahonta parašė:
o ar lengvai tas Murakamis skaitosi?kazkaip vis neprisiruosiu paskaityt nieko is jo
man labai lengvai. ne veltui jis literaturos nobelio premijai nominuotas. labai gerai raso
pokahonta parašė:
abi dalis turiu el.formate,galiu atsiust jei norit,brukstelkit i az savo maila
aciu labai, maciau, kad linkomanijoj yra. bet kadangi noriu jas nusipirkt tai popierini varianta skaitysiu
pokahonta parašė:
o ar lengvai tas Murakamis skaitosi?kazkaip vis neprisiruosiu paskaityt nieko is jo
Priklausomai ar esi Murakamio skaitytoja, ar ne ;) nes, tiesą sakant, jei nesi - tai neįveiksi nė pusės knygos. Jo stilius tikrai daugiau nei "lengvai nurautas"
Mane jis prikaustė tiesiog... perskaičiau 5 jo knygas, po kai kurių teko kurį laiką nieko neskaityti, nes buvo tokios.... iš mindfuck serijos
bet pabandyti rekomenduoju tikrai
Aureli parašė:
o as rekomenduoju Murakamio "Avies medziokle". man tai kazkas tokio. jo rasymo budas yra nerealus. knyga tokia lengvai nurauta, bet as ja isimylejau!
Murakamis - mano vienas mėgstamiausių rašytojų
skaičiau ir susipirkau jo visas lietuvių k išleistas knygas! neseniai buvau Baltų lankų knygynėly - sakė, nauja knyga nebent knygų mugėj pasirodys, tikrai ne anksčiau
o taip laukiu!
ele0 parašė:
Priklausomai ar esi Murakamio skaitytoja, ar ne ;) nes, tiesą sakant, jei nesi - tai neįveiksi nė pusės knygos. Jo stilius tikrai daugiau nei "lengvai nurautas" :ch…
tikra teisybe
bet jei jau uzkabina tai uzkabina. dabar prisukamo paukscio kronikas skaitau
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai