kristukeee parašė:
viska dariau pati bet maketu as nebeturiu. o klausimus as is vieno puslapio nusikopinau tik pati padariau viska su mazylio foto
ir as labai noreciau
kristukeee parašė:
viska dariau pati bet maketu as nebeturiu. o klausimus as is vieno puslapio nusikopinau tik pati padariau viska su mazylio foto
ir as labai noreciau
as nebeturiu bet suradau internete stai klausimai
Dabar, mieli krikšto tėveliai, mes patikrinsime jūsų mąstymo greitį, kokia yra jūsų reakcija privalgius skanių valgių, išgėrus arbatytės ir kavytės bei atsipalaidavus. Prašom bet kuris iš jūsų sakyti pirmą į galvą šovusį atsakymą į šiuos 20 klausimų.
1. Kaip dažniausiai kreipiatės į savo krikšto dukrą.
2. Žodžio „blogi“ antonimas.
3. Meilūs gyvūnai.
4. Žodžio „išdaigos“ sinonimas.
5. Neigiamas būdvardis.
6. Kas dažnai būna piktas.
7. Plėšrus gyvūnas.
8. Verkti sinonimas.
9. Baltai antonimas.
10. Koks nors daiktas.
11. Vieta, kur galima slėptis.
12. Vieta, kur galima pasislėpti taip, kad niekas nerastų.
13. Bailus gyvūnas.
14. Saldūs skanėstai.
15. Daug spalvų.
16. Keisti žmonės.
17. Dar keistesni žmonės.
18. Populiarus dainininkas.
19. Prasta krepšinio komanda.
20. Kokie krikštatėviai stengsitės būti krikšto dukrai.
o cia laiskas,,,,
Tada krikštatėvių pasakytus žodžius įrašiau į paruoštą laiško šabloną. Gavosi labai linksmas ir šmaikštus laiškutis, kurių viena kopija liko pas krikštatėvius, o kita pas mano dukryte.Laiško šablonas:
Labas, miela …………!
Tau rašo krikštatėviai. Šiuo laišku mes norime pasižadėti, kad visuomet būsime ..................... ir meilūs tau lyg ..................... Pažadame kartais padėsime tau turiningai leisti laiką, kad nekankintum ištisai tėvelių su klausimu „ką man šiandien veikti?“. Labai nepyksime už tavo iškrėstas ......................, nes nervinimasis kenkia grožiui ir sveikatai. Net jeigu kurią nors dieną tu būsi ........................., krikšto mama pasižada neįsiusti kaip ...................... ir nepradėti staugti lyg ....................., o krikšto tėtis pasižada, kad net jeigu tu ir užsiožiuosi ir imsi ..................... bei užknisi ....................., negrasins tau užtvot su ........................ Tau nereikės iš baimės nuo mūsų slėptis po ...................... arba ...................... ir drebėti lyg ........................ Taip pat pasižadam išmokyti tave užsirišti batukus, kad tavo mamai vakarais nereikėtų lopyti kelnių ir gydyti nubrozdintų keliukų. Krikšto mama pasižada, kad nelepins tavęs ......................, nes nenori vėliau gauti sąskaitos už dantų gydymą. Krikštatėvis pasižada išmokyti tave gražiai piešti, kad baltos sienos tėvų bute būtų lyg ........................
Galbūt tu manysi, kad mes esame ..................., o kartais net ...................., nes nesuprasime tavo muzikos skonio ir sakysime, kad ........................ yra geriau negu ....................... Galbūt tau bus nelengva su mumis, bet žinok, kad mes tave visada labai mylėsime.
Tavo .......................... krikštatėviai.
na gal kam pravers
zivvi parašė:
kristukeeee aciuuuuuuuuuu labaiman irgi labai patiko sitas variantas
![]()
ner uz ka pati ji ten radau galvoju poabandysim, tai padariau graziai ant foto ir pan ta laiskiuka ir ka galvojat visi juokes kai ji zaidem tiek geru emociju sukele
tiek visiem juoko buvo
zodziu mum patiko sis zaidimas tai ir kitiem siulau

mes jau po krikstynu
smagi svente buvo, ceremonija vaikutis atlaike puikiai, kaip ir fotosesija po jos, sventem sodyboje, fainai buvo, buvau paruosus pasizadejimu korteles, kurias istrauke sveciai pasirase, tada busimos profesijos korteles pildem, kurias uzklijavau i voka ir saugosim iki 18 m. Taip pat buvau padariusi etikete ant brendzio, ant kurios visi pasirase ir tada uzklijavom ir galima bus atidaryti tik per 18 gimtadieni. Krikstateviai atsakinejo i klausimus,atsakymus suraseme i laiska ir labai juokinai gavosi ( aciu vienai mamytei uz ideja) taip pat buvau paruosi viktorina-klausimai ivairus susije su vaikuciu, tada dar leidome balionus i ora , taip pat padariusi buvau krikstuka, sveciai rase palinkejimus, taip pat isakymus krikstateviams buvau paruosusi, keleta zaidimu vaikams. Lyg ir viska paminejau

Brigi parašė:
Noriu paklausti tu mamyciu, kurios dukrytes turi. Kada zadate krikstyti ir koki desit galvos apdangala?As galvoju ir apie juostele ir kepuryte tureti. Juostele tik del grozio ir nusifotkinti. Ka manot? Ne mama ispejo, kad rinkciausi apdairiai rubelius, nes per krikstynas daugelis vaikuciu persala. Mes krikstysime rugseji
![]()
Sveikute.Mes nesenai krikstyjome savo dukrele,tad kai pirkome suknute prie jos buvo skybelaite toke tai su ja ejome i baznycia ir vaiksciojome lauke.Ceremonijos metu kunigelis nueme skrybele.Veliau mes turejome kriksto rubeli su kapisonu kuri kunigelis uzdejo ant galvos,seip visai grazu.
Linuke parašė:
o kur uzsisakinejat tortus krikstynom?
Sveika as uzsakinejau is mazosios ragaines,buvo labao grazus ir skanus
Cia tortu jau keleta metu uzsakineju
ruruta parašė:
cia juk vaiko svente negi visur tik angeliukai turi buti,sveciams dovaneles-angeliukai,o maziukui baliona uzsakiau,pabukim vaikais pacios kartais!!!
Neina ieti, gal tarp jusu draugu tik leidzia dalintis.
Istikro labai daug yra naudojama ir balionu per krikstynas. Bet manau, kad angeliukai vistiek yra angeliukai, tai yra vienintele svente kur galima tokius padarelius su sparneliais dekoruoti, o su balionais, kt dekoracijom per gimimo dienas kasmet galima puostis... Cia gi krikstas, tam ir simboliska kitokia...
Musu vaikai turbut nei kunigo nebekvies, laikai keiciasi, bet man asmeniskai yra dalykai kurie gal ir neturetu keistis...
IngaC parašė:
Neina ieti, gal tarp jusu draugu tik leidzia dalintis.
Istikro labai daug yra naudojama ir balionu per krikstynas. Bet manau, kad angeliukai vistiek yra angeliukai, tai yra vienintele svente kur galima tokius padarelius su sparneliais dekoruoti, o su balionais, kt dekoracijom per gimimo dienas kasmet galima puostis... Cia gi krikstas, tam ir simboliska kitokia...
Musu vaikai turbut nei kunigo nebekvies, laikai keiciasi, bet man asmeniskai yra dalykai kurie gal ir neturetu keistis...
Man ir gi krikstas...Tokia svente tyra..kur angeliukai pastelines spalvos...sventumas....
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai