Meja777 parašė:
Ar yra dar tokiu, kurie neturit dantu?😃
Neturim, net ženklų kol kas 😁. Mano aplinkoj pirmojo dantuko sulaukia nuo 8-10 mėn. Berniukam panašiu laiku išdygo. Tai neskubam ir mes su tuo 😊.
Meja777 parašė:
Ar yra dar tokiu, kurie neturit dantu?😃
Neturim, net ženklų kol kas 😁. Mano aplinkoj pirmojo dantuko sulaukia nuo 8-10 mėn. Berniukam panašiu laiku išdygo. Tai neskubam ir mes su tuo 😊.
Sveikos mamytės, gelbėkit!
Mano mažiukui 7,5mėn. Pas mus amžina sloga, kuri varo iš proto. Pirmą kartą būnant stipresniai slogai, gydytija nusiuntė pas LOR, patikrinus pasakė, kad ausų uždegimas, liepė naudoti ibuprom 3k/d, plauti nosį, atsiurbinėti ir naudoti NASONEX 1k/d. Po savaitės praėjo, kelios dienos trukt už vadžių vėl iš pradžių. Gydytoja nurašė ant dygstančių dantukų. Ok. Praėjo. Ir vis bangom. Sloga, tai nebėra, tai sloga, tai nebėra. Buvome privačiai pas LOR gyd. Gutmaną. Apžiūrėjo, viskas ale gerai, pavartoti liepė Zyrtec. Na ir kaip ir gerai. Ir vėl.viskas iš naujo....2savaites buvo sloga, niekas nepadėjo, gydytoja išrašė tepaliuką į nosį, panaudojus 5d, rodos viskas, mes sveiki! Savaitėle gerai.. dabar turim situaciją tokią, jau 4 para... naktys ypač sunkios. Diena slogytė kartais pabėga, bet...
Nepadeda niekas, įlašinu/įpurškiu jūros vandenuko, bandau atsiubti, be šansų, atrodo, kad atsimušu į sieną. Bandėm plauti su nosies plovimo sistema, neišsiplauna atrodo kad viskas kemšasi. Vibrocil lašai neatkemša, pleistrai aplink nepadeda, nasonex nepadeda, tepalai nepadeda, inhaliavimai nepadeda. Niekas tiesioginia ta žodžio prasme NIEKAS nepadeda... vaikas negali prakvėpuoti, atrodo kad viduje pilna sekreto, miego metu pradeda kosėti, atrodo net springsta... nebežinau ką daryti... kambariai vedinami, drėkinami ir viskas daroma, kad tik būtų gerai... bet jau svyra rankos, nebežinau ką daryti... vaikučio gydyyoją dainuoja tą pačią dainą "drėkinkint kambarį, inhaliuokit, virš garų pabūkit, plaukit jūros vandeniu, atsiurbkit" mes visą tą darom, bet gerėjimo jokio.... MAMYTĖS, ką daryti?? Gal teko kam susidurti su panašia situacija?
P.s. viršuje jau apčiuopiama ir matosi šoninej kandžiai, vidurinai kandžiai dar neišdygę, bet dantenos išburke. Ar tikrai gali visą tai būti dėl dantukų dygimo?? Kaip padėti vaikučiui, gaila belekaip, naktys bemiegios .. o kad galėtume periimti jo blogumą 😪
Gandrinukas parašė:
Mano mažiukui 7,5mėn. Pas mus amžina sloga, kuri varo iš proto. Pirmą kartą būnant…
Kaip mano homeopatijos daktarė sako, pas ją ateina tie kurie viską išbandė, bet nepadėjo. Jūs išbandėt rodos viską, galiu rekomenduoti tik kreiptis pas homeopatą kitos nuomonės ir gydymo. Jei norėsit, galėsiu atsiūsti kontaktus. Pacientus priima Vilniuje ir Klaipėdoje.
Minimalistė parašė:
Kaip mano homeopatijos daktarė sako, pas ją ateina tie kurie viską išbandė, bet nepadėjo. Jūs išbandėt rodos viską, galiu rekomenduoti tik kreiptis pas homeopatą ki…
Ačiū labai, bet mes iš Kauno. Reikės paieškoti čia
Gandrinukas parašė:
Ačiū labai, bet mes iš Kauno. Reikės paieškoti čia
Gerą homeopatą rasti nelengva, sėkmės! 😊🌸
Minimalistė parašė:
Gerą homeopatą rasti nelengva, sėkmės! 😊🌸
Ačiū labai 🩷
Gandrinukas parašė:
Mano mažiukui 7,5mėn. Pas mus amžina sloga, kuri varo iš proto. Pirmą kartą būnant…
Gaila vaikučio labai🥺 Aš tai apie alergiją pagalvojau, jeigu zyrtec padėjo... Pabandykite Facebook Arllergiukas grupėj paieškoti apie slogą arba užklausti. Arba čia TD atskirą temą sukurti, kad daugiau mamų pamatytų .
Aguonutė parašė:
O gal žinote kaip išgydyti kai vaikui pūliuoja ir ašaroja viena akytė?
Oculoheel lašiukai gali padrėkinti akytę ir nuimti diskomfortą. Dar ramunėlių arbata sau valydavau, berods ir leliukam valo 🤔.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai