nuntaika parašė:
mes tuokemes sia ziema tenaitai nieko ypatingo,pries ceremonija padawem pasus,ant padekliuko padejom ziedelius.atejus laikui atveria sales duris,iskilmingai izi…
dekui uz konsultacija
nuntaika parašė:
mes tuokemes sia ziema tenaitai nieko ypatingo,pries ceremonija padawem pasus,ant padekliuko padejom ziedelius.atejus laikui atveria sales duris,iskilmingai izi…
dekui uz konsultacija
Alicija.k91- as vakar buvau zveryne, "Bonus Eventus" echoskopiju kabinete, Kestucio g. 50 kampas su Lenktoji g. 31. Labai patiko, gydytojas toks malonus buvo, viska rodydamas aiskino, daug nuotraukyciu pridare, du vaizdo irasus i cd, vaikucio sirdies plakima irase, gavau med. israsa, o svarbiausia suzinojau kad vaikutis sveikas ir suzinojau vaikucio lyti
Sumokejau 250lt uz viska, bet tikrai nesigailiu, vertejo :)
Emilija76 parašė:
sveikutes, man vakar gine matavo vaisiaus sirdies tonus, labai idomu paklausiusi kelias sekundes i nesciosios kortele irase 136/min. Ar tai tikslu, ar del akiu para…
del sirdies tonu, mano vsiada matuodavo viena gienkologe, beveik epr kiekviena vziita. matyt taip rpiklauso, dabar jau kai esu lietuvoje, cia paklause per kaskoki keista medini daikta;DDD
140 daznis yra normalus skaitomas vaikuciui, jei berniukas sirdute plaka dazniau, jei emrgyte reciau. bet cia ne isimtis. ;) gal vaikiukas tiesiog ramus ri miega.
nuntaika parašė:
na man isgerti tai gal nebus sunku, tokiu kliuciu nebijau bet va po jos isgerimo bijau kad is kart i wc nereiktu begti...nu gal tu ir teisi svarbiausia nusiteikimas…
Išspauskite puse citrinos sulčiu, supilsite į gliukozę ir bus daug skaniau.bent aš be citrinos bučiau neišgėrus.gerai kad gydytoja iš anksto perspėjo
Meskuciu seimyna parašė:
Merginos, gal kurios nors bandziusios Tommee Tippee "Closer to Nature" elektrini arba rankini pientrauki?
As naudojau rankini. Bandziau ir avento. Man jie pasirode vienodi. Bet man geriausiai pavygdavo nusitraukti rankom. Ir kai isitaisiau mastita, joks pientraukis nepadejo. Tik igudusios rankos. Ir ka cia komentavo, kad ranom nusitraukineti negalima tai cia visiska nesamone.
O del tu gliukozes tyrimu. Tai kai paskaitau komentarus tai nelabai suprantu. Tai jums ka pasako ateik pasidaryti gliukoze ir viskas? Nepasako, nei kaip pasigaminti gerima, nei paaiskina kiek reikia laiko nevalgyt, negert vandens? Kad cia kai kurios klausimus uzduoda, kuriu tikrai neturetu kilti.
Meskuciu seimyna parašė:
Merginos, gal kurios nors bandziusios Tommee Tippee "Closer to Nature" elektrini arba rankini pientrauki?
as turiu buteliuka tiktai tomee tippy. dar ennaudojau, bet atsisiunciau nes man dizainas patiko.
buteliukas turi termometra kuris esant epr karstam pienui keicia spalva, beto turi sepeteli ri visus kitus tuos voztuvus. manau sprendziant is to - pientraukis irgi truetu butu geras. juk sios firmos produktai yra brangesni dazniausiai mokame uz kokybe.
beto galiu pagriti Chicco vaikisku reikmenu firma. Mano mamyte dar mano sese augino (jai dabar 30metu) ir naudojo chicco firmos soskes, buteliukus ir kitas priemones, ir tirkai gyre ta firma. Tai ka galima sakyt kiek si firma per 30 metu turejo istobulet..
nuntaika parašė:
na man isgerti tai gal nebus sunku, tokiu kliuciu nebijau bet va po jos isgerimo bijau kad is kart i wc nereiktu begti...nu gal tu ir teisi svarbiausia nusiteikimas…
man patare su savimi tureti citrinos iskart uzkast po gliukozes, kad panaikintu tai klaiku salduma.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai