Labas mamytes. gal kam rubeliu reiketu. gaunu is mamu kuriu vaikuciai jau paauge.
jeigu ko ypatingo reikia klauskit.
Labas mamytes. gal kam rubeliu reiketu. gaunu is mamu kuriu vaikuciai jau paauge.
jeigu ko ypatingo reikia klauskit.
mazamama21 parašė:
sveikutes mamytes norejau pasiteirauti kokiu reikia dokumentu norint susitvarkyti pasalpa olandyjoje uz vaika, arba ta ilgesio paalpa. bet mes su draugu nesusituoke, ir neisiskyre taiptik draugaujame ir turime vaikiuka?
labutis,
reikia vaikucio gimimo liudijimo su apostile patvirtintu vertimu arba internecional gimimo liudijimo. Vykstat i SVB kur jums arciausia ir ten susirasysit prasyma del pasalpos leliukui.
Del kitu nezinau
Dianaiene parašė:
Sveikos mamytes
atejo iki manes toki gandai kad gimdyti ligoninej moketi reikia? kaip cia yra? draudimas nedenge?
![]()
Labas,
su medicinine indikacija ne, be jos, taip. Berods buvo kazkur 300 euru
AS namie gimdyti tikrai pati nerizikuociau ir nenoreciau kaimynu gazdinti
dddovileee parašė:
Labas,su medicinine indikacija ne, be jos, taip. Berods buvo kazkur 300 euru
![]()
AS namie gimdyti tikrai pati nerizikuociau ir nenoreciau kaimynu gazdinti![]()
Uz tai, kad gimdyti ligonineje, db reikia moketi apie 440, cia kiek man sake uz palata. Tai isigaliojo nuo siu metu balandzio 14 d. Jei gimdymas su komplikacijos, tarkim gauni epidurini, uz ligonine moketi nereikia, jei viskas ok, tuomet kudiki priima midvaife ir tu moki uz palata.
reivana parašė:
Uz tai, kad gimdyti ligonineje, db reikia moketi apie 440, cia kiek man sake uz palata. Tai isigaliojo nuo siu metu balandzio 14 d. Jei gimdymas su komplikacijos, tarkim gauni epidurini, uz ligonine moketi nereikia, jei viskas ok, tuomet kudiki priima midvaife ir tu moki uz palata.
Kad ir moketi butu reikeje, as tikrai nebuciau gimdziusi namie. Tik, kad paskutine savaite, jie visi nuprende, kad man namie laukti nebegalima ir buvau isvezta i ligonine
as pasiguosiu, mane radikulitas uzpuole
pernai gavau dovanu gimtadienio proga masaza, tai nuo aniro nesiojimo ir netinkamo masazo pagavo mane radikulits, tada net vyras biulioteni eme, kaip buvo skauda, plius as del MP vaistu negaliu gerti...
tai dabar man reguliariai atsikartoja, nes vis dar savo anira daug nesioju, tai nepailsejus nugara, plius biski pasalu kojas ir opa...
Dianaiene parašė:
Sveikos mamytes
atejo iki manes toki gandai kad gimdyti ligoninej moketi reikia? kaip cia yra? draudimas nedenge?
![]()
labas mamuk
nereikia moketi tik tada jai komplikuotas gimdymas
man dare jau suplanuota cezario pjuvi tai uz nieka nereikejo moketi
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai