Určiukas ir mama parašė:
Labuka, ir as vis mezgu ir mezgu - pagrinde kepures, salikus, movas. Ikelsiu nuoroda pasizvalgyti![]()
labai grazu
o kur jus siulus perkat?
is hoby craft nusipirkau,bet brangoki
Určiukas ir mama parašė:
Labuka, ir as vis mezgu ir mezgu - pagrinde kepures, salikus, movas. Ikelsiu nuoroda pasizvalgyti![]()
labai grazu
o kur jus siulus perkat?
is hoby craft nusipirkau,bet brangoki
BLONDZE parašė:
labai grazu![]()
o kur jus siulus perkat?is hoby craft nusipirkau,bet brangoki
![]()
Labas, na as visada perku tik "gyvai", paciupinejus
Gyvenu kaune tai daznai Urmo bazese, arba Dainavos turguje perku. Perku didesnius kiekius tai dar nuolaidele gaunu, be to kai tik 2 vietose, tai as jau nuolatine kliente skaitausi. Perku ivairiu firmu, tiesiog lieciu siula ir ziuriu ar svelnus, minkstas ar ne. Nes daznai sudelis kaip ir ta pati, bet siulas labai skiriasi.
Určiukas ir mama parašė:
Labas, na as visada perku tik "gyvai", paciupinejusGyvenu kaune tai daznai Urmo bazese, arba Dainavos turguje perku. Perku didesnius kiekius tai dar nuolaidele …
cia UK tai biskeli uzsiplese jie kainas
bet va buvo black friday tai uzsipirkau ;) laukiu kol atvez ir noreciau pabandyt kokia liemene numegzt savo princesei ... gal turit kokiu pavyzdziu su lengvu rastu? nenoriu gerom/blogom tik megzt ... gal iseitu graziau ka israizgyti
BLONDZE parašė:
cia UK tai biskeli uzsiplese jie kainasbet va buvo black friday tai uzsipirkau ;) laukiu kol atvez ir noreciau pabandyt kokia liemene numegzt savo princesei ...…

Viskas geromis akimis, tik pacia schema ismegzti yra ka veikti, nes daug siulu vienu metu. Kai kuriose vietose biskiuka pasilengvinau
amiunte parašė:
Labas, jungiuosi ir aš. Jau netenku vilties surasti vyriškos kepurės schemą. Tokios paprastos nenoriu, norėtųsi su kokiu rasšteliu. Jei turit pavyzdžių, gal pasidal…
Esu mezgusi tokią www.liveinternet.ru/users/zzziriszzz/post373866555/
Sima N. parašė:
Esu mezgusi tokią www.liveinternet.ru/users/zzziriszzz/post373866555/
Ačiū!
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai