Sima N. parašė:
Man atrodo, ten perlinis raštas. 1 gera, 1 bloga kaitaliojamos kas eilę.
Geroj pusej 1g ir 1b, blogoj pusej irgi kaitalioti? Ar tik geroj pusej kaitalioti? Niekad perlinio nemezgiay
Sima N. parašė:
Man atrodo, ten perlinis raštas. 1 gera, 1 bloga kaitaliojamos kas eilę.
Geroj pusej 1g ir 1b, blogoj pusej irgi kaitalioti? Ar tik geroj pusej kaitalioti? Niekad perlinio nemezgiay
seimynele123 parašė:
Pabandykit keisti kiekvieną eilę arba tik gerojoj pusėj, matysit, kaip jums labiau patinka. Čia visaip galima, nuo to raštas atrodys arba smulkesnis, arba stambesnis. Aš paprastai mezgu šį raštą sukeisdama akis tik iš gerosios pusės.
Sima N. parašė:
Pabandykit keisti kiekvieną eilę arba tik gerojoj pusėj, matysit, kaip jums labiau patinka. Čia visaip galima, nuo to raštas atrodys arba smulkesnis, arba stambesni…
Aciu, pabandysiu
seimynele123 parašė:
O gal cia yra mezgeju, kurios nusimezgusios sau kazka? Butu idomu paziureti kokiu grozih
Daug savo mezginių esu sudėjusi šioje temoje, tik išsibarstę jie dabar po visus puslapius. Visko turiu prisimezgus ir sau, ir šeimai.
Loreta.B. parašė:
mes labai megstam puoštis![]()
Labai gražu. Jūs mova paskui susiuvat?
Loreta.B. parašė:
mes labai megstam puoštis![]()
Siūlai mėlyni gražūs. Ar ten kelios spalvos derintos, ar toks siūlas pereinantis?
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai