v.v. parašė:
Laba diena! Noriu patarimo: iš kokio siūlo geriausia būtų megzti dukrai drabužėlius į darželį, kad "atlaikytų" dažną nešiojimą ir skalbimą? Ačiū už patarimus?…
Merino vilna
v.v. parašė:
Laba diena! Noriu patarimo: iš kokio siūlo geriausia būtų megzti dukrai drabužėlius į darželį, kad "atlaikytų" dažną nešiojimą ir skalbimą? Ačiū už patarimus?…
Merino vilna
Loreta.B. parašė:
Mes jau ruošiamės žiemai, 100 % merino vilna![]()
Kokie grazus raštai
galima schema?
As is pusvilnes mezgiau, skalbiu ant programos, skirtos vilnai, dar nenusiskalbe ? o isskalbt kazkaip paciai norisi, nevisad prisimeni tas rankas nusiplaut, tai sen, tai ten tas mezginys padetas buna... O kitas dalykas - "susitampo" pats mezginys, t.y. issilygina rastas, akiu dydis ?
MilAdam parašė:
Sveikos, as su keliais klausimais is kokiu siulu geriausia megzti kudikiui pleduka, kuris issiskalbes neliktu skuduru ir ar butina numegzta mezgini perskalbti?
reikėtų perskalbti būtinai numezgus, gerai būtų ir džiovinti patiesus, ir išlyginti jei leidžia siūlai, taip mezginys geriau formą išlaikys. aš mezgiau iš medvilnės.
Laba mamytės-mezgėjos. Senokai jau čia buvau, vis rūpesčiai... norėjau parodyti paskutinį savo darbą. Kepuraitė mano dukrytei. Sumezgiau iš siūlų likučių Mezgiau apvaliai(5-kiais bambukiniais virbalais) siūlas- (sveriama) mochera+ 1 gija lamos vilnos. Gal kuriai patiks mano idėja. Aš nekopijuoju- idėjų turiu begalę , tik vis laiko trūksta...

seimynele123 parašė:
Nezinau ar i tinkama tema parasiau, bet daugiau lyg it neradau. Radau toki simpatiska rasteli, tai gal kas schemute turetumet
Man atrodo, ten perlinis raštas. 1 gera, 1 bloga kaitaliojamos kas eilę.
18 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai