Aatirah parašė:
vienas namuose as darau ka noriu vadinasi![]()
Aatirah parašė:
vienas namuose as darau ka noriu vadinasi![]()
nessey parašė:
Sveikos merginos dar kartą![]()
Na sikart nedaug prisnekejot
merginos tik nesinervuokit ir viskas bus gerai
tiesiog turi buti gerai,o ne kitaip
![]()
O saule tikrai patarciau nelaukti ir keliauti pas gydytojus,sakau is patirties,atsarga gedos nedaro....kaip as va pora savaiciu kentejau maniau tai normalu kad skauda pilvo apacia...delsiau delsiau ir setau...taip kad keliauk greiciau ir nelauk tu mmmm...aisku gal lyginu nepalyginamus dalykus, man skaudejo o tau nera mmm,bet vistiek geriau nueiti,o nesinervuoti kas kaip ir kodel
![]()
![]()
tai tau cia cista rado??? na as gi buvau ir lapkriti ir gruodi ,tuos menesiu vaiksciojau pas gine kaip pas drauge,vos ne kiekviena savaite,ziurejo tas kiausides,sake viskas gerai,jokiu cistu nera...nejau jos taip greit galejo pridygt??
astarima parašė:
,,Gromovai,, apie daugiavaike seima,kai vaikai lieka naslaiciais ir kabinasi visi kartu i gyvenima,siena stoja viens uz kita
aaa zinau ir as ziurejau,cia serialas atrodo,ane?
Aatirah parašė:
man praeita karta buvo anksciau mmmm...as baigiau sirgti pries kaledas.gruodzio 20d.
ir paskui tavo mmmm atsivilko...
o va dabar vel man jos atsivilko...man niekada taip nebuvo...reikes tikrai pas gydytoja nueiti...bet as va pradejau gerti folio rugsti ir man cia taip...as nebezinau ka ir galvoti cia nuo to ar ne....???
tai gal nuo folio jos dingo?
ne manau tikrai folio r.tikrai ne prie ko...
saule86 parašė:
aaa zinau ir as ziurejau,cia serialas atrodo,ane?
jo,bet neilgas,kazkur apie 10 seriju,tiksliai nezinau
nessey parašė:
Na as folio rugsti geriu jau trys men bet mmmm nuo to neatsivilko greiciau,tad manau nuo to nepriklauso![]()
nu tada net neisivaizduoju nuo ko man cia taip...nes folio rugsti pradejau gerti til lapkriti ir va du menesius jau mmmm ateina anksciau laiko.... :S
anksciau budavo kad veluodavo mmmm ziauriai ...o dabar....
saule86 parašė:
tai gal nuo folio jos dingo?![]()
![]()
![]()
ne manau tikrai folio r.tikrai ne prie ko...
![]()
as nesakau kad man jos dingo......
lady perfect parašė:
man siandien jau geriau bent akyse sviesu ir galva neplysta , tik baisiai salta![]()
temperaturos meergyt gal turi truputuka?
as tai va vis tiek dar koseju beproto
saule86 parašė:
tai tau cia cista rado??? na as gi buvau ir lapkriti ir gruodi ,tuos menesiu vaiksciojau pas gine kaip pas drauge,vos ne kiekviena savaite,ziurejo tas kiausides,sake viskas gerai,jokiu cistu nera...nejau jos taip greit galejo pridygt??
Nea cista,laukiaus as tada kai man tie skausmai buvo,nuo pat pradziu atmetinejo man zirniuka,todel skaudejo,bet maniau tai normalu kad mmmm taip atkeliauja...o nifiga...delsiau,nes nezinojau kas daros...kol pas gyd.nepasirodziau, kurie sureagavo saltai...kol i kauna neisvaziavau
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai