beto per situ debilu aplaiduma as vos nenumiriau mane vos spejo nuvezti y ligonine nes buvo likusios gyventi kelios valandos , tai as ant ju baisiai danti grieziu , o dar kai pamenu is po operacijos slauges tai oda siurpsta , as negalejau vaikscioti tai man basona reikedavo paduoti isnesti ir t.t. o kadangi lasines lasejo be perstojo tai labai daug sisiojau , vyras tabudavo visa diena arba tevai tai jie manim pasirupindavo , tai sesutes kol jie yra eina klausia " kaip tu mazute gal tau basona paduoti , ar nieko neskauda " vyras pvz isvaro vakare nunesa budinciai slaugei pinigu kad nakti ateitu pas mane basona paduoti dazniau (nors joms ir taip priklauso ) tai isvaziuodavo artimiejo ir viskas ju nebera , neateina nieko nors mysk atsiprasant y lova , vergdavau pati basono pasiimti negaliu , pajudet negaliu , saukdavau zadindavau palatos kaimynes , gerai kad geras turjau jos padejo , o tas nieko , kita diena vel tas pats budavo .
dar kas buvo ziauraus tai kad man leisdavo labai daug kartu y diena nuskausminamuosius tai sakau viena vakar pries miega neleiskit neskauda taip baisiai , na ir ka nakti pabundu skausmas baisus saukiu sesele ateikit suleist vaistu
(aisku iskvietimo mygtukai eveikia , reikia su saukstu dauzyti y lovos krasta ) ateina pas mane grazuole jau kad prades klykti kad as ja is miegu pakeliau , prisigalvoju nesamoniu , reikejo is vakaro susileisti ir vsio kam cia ja zadinti , tai ka ir nuo to laiko ta susikta sesele man per prievarta leisdavo vaistus kad ja nakti nekelciau ,
na tai kaip jum musu MEDICINA ???
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai