lady perfect parašė:
nu jo pazystama gimde tai 7000lt sumokejo , bet ziauriai faina![]()
mano irgi pazistama gimde,tai ten sake kaip namie...ir tv ir visi patogumai ir vyras gali nakvoti...
lady perfect parašė:
mano irgi pazistama gimde,tai ten sake kaip namie...ir tv ir visi patogumai ir vyras gali nakvoti...
lady perfect parašė:
uz gimdyma 7000lt
ar ji pabludo?
lady perfect parašė:
jo northway irgi gera as turejau eiti ten gruodi bet suda spamirsau prisiregistruoti
ten dar buna vyksta programos pvz uz 305lt konsultacija+echo+krauja paima+tyria del vezio
Aatirah parašė:
uz gimdyma 7000lt![]()
ar ji pabludo?
![]()
nu cia jau
Aatirah parašė:
mat kaip smagu...jaustis kaip namie...![]()
cia londone tai jei gimdymas be jokiu komplikaciju net ta pacia diena namo isleidzia su vaikiuku tik aisku po keliu valandu![]()
jo uzsieni zinau ,kad taip..
saule86 parašė:
nu cia jau![]()
![]()
![]()
nu jo...jei turi daug pinigu tai prasau ....jei tureciau nezmoniskai daug pinigu tai irgi negaileciau ir viska daryciau kad tik butu viskas idealu
saule86 parašė:
jo uzsieni zinau ,kad taip..
fainai
pasigimdei sau ir ta pacia nakti namie savo lovoj miegi
Aatirah parašė:
nu jo...jei turi daug pinigu tai prasau ....jei tureciau nezmoniskai daug pinigu tai irgi negaileciau ir viska daryciau kad tik butu viskas idealu![]()
bet pinigai zmogu gadina...ta jau supratau is patirties sakau...atsiranda visokiu
bet jei tureciau pinigu tai turbut jau seniai daryciau dirbtini apvaisinima,o dbr sakau viskas Dievo rankuose!!! Beje,Aatirah,kiek jus laiko planuojat??? man jau kartais kyla mintis gal tikrai esu nevaisinga???
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai