Dovile 7 parašė:
Del to tai taip. Ypac kai sako kad jauna esi dar turesi tai atrodo paklausk ar tu suvoki zmogau ka tu isvis cia kalbi.
sita ir man sake. ir dar pabrezimas turi du ir dziaukis...niekada nebeturesiu dvieju...visada bus trys...
Dovile 7 parašė:
Del to tai taip. Ypac kai sako kad jauna esi dar turesi tai atrodo paklausk ar tu suvoki zmogau ka tu isvis cia kalbi.
sita ir man sake. ir dar pabrezimas turi du ir dziaukis...niekada nebeturesiu dvieju...visada bus trys...
Zaneta_P parašė:
Suprantu jus mano pirmasis nustojo vystitis 10 sav. Ir tai labai isgyvenau o cia tokios tragedijos, nemanau kad yra zodziai kurie paguost galetu... stiprybes
PetreikieneErminaite parašė:
Suprantu jus mano pirmasis nustojo vystitis 10 sav. Ir tai labai isgyvenau o cia tokios tragedijos, nemanau kad yra zodziai kurie paguost galetu... stiprybes :zlium…
vis laukiu kiekvieno vakaro, kad vaikuciai sumigtu ir kad galeciau issiverkt...atrodo, kad viskas sustoje aplink...
kiekvienai musu gaila savo vaikucio, nesvarbu kelinta savaite esame ju netekusios...
Zaneta_P parašė:
vis laukiu kiekvieno vakaro, kad vaikuciai sumigtu ir kad galeciau issiverkt...atrodo, kad viskas sustoje aplink...
parasiau issiverkt...tiksliau butu issikaukti...vis dar niekaip negaliu susivaldyti...
kai reikejo laidoti vaikeli, viena moteris pasake, kad turejo praeiti 20 m., kad apie savo netekti galetu pasakyti neasarodama...
Nastya parašė:
Kaip nekeista prie kitu apie vaika galiu kalbet sausom akim. Bet tik lieku viena tada ir as pradedu kaukt....
Zinokit ir man taipat. Gal tik noriu pasirodyti stipri,ir sirdies zaizdu nerodyti. Is sono netgi gali pasirodyti kad as jau viska pamirsau. Bet niekada nepamirsau ir nepamirsiu. Mano vaikuciai kiek as ju beturesiu niekada neuzims sunelio vietos. Jis man yra angelas visom prasmem.
Nastya parašė:
Dar norejau paklaust, o kaip jus i darba grįzot po netekties? Nes man birzelio 1 jau reikia grįzt, bet as dvejonese...
man i darba dar tik 09.05...bet jauciu, ksip nenoriu gristi...bet gal pasikeis tie norai...nes darbu kaip ir dziaugiuosi (darbo valandos, atlyginimas, kolektyvas, darbo pobudis ir pan...). i mano vieta prieme laikinai mergaite, kai nuejau pasisakyti kas nutiko...sake ramiai buti namuose ir darbo tikrai bus...
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai