Jo
Samute UK parašė:
siaip del nestumo jauciuosi puikiai,nepykino ne karto(nors ir pirmi du buvo tokie pat),nei alkio priepuoliu,nei kas man smirda,na isvis puikiai,tiek kad dabar po darbo tai jegu neturiu visai,tai grystu pavalgau ir i lova,darbas siaip nesunkus,bet va 12val.atsovejimas anksti kelimasis savo padaro..
neskaitant 7-8sav.kurios ivare man nemazai soko,del tepliojimu ir beveik neigiamu NT,viskas butu gerai.ne viena ryta pabundu ir galvoju as nescia ar ne?nes jauciuos tikrai gerai..na pilvukas pradejo augt,namiskiams kai parodziau per skype tai sako oj koks didelis tai pasijauciau,kai gimdyti butu laikas...jei taip ir toliau tai nestumas tikra dovanele..
o kaip pati ziuriu jau gyveni paskutinemis laukimo dienomis,eina sau kaip faina,greit ant ranku supuosi savo mazyli/e,ka turesi?
ant dienu jau, dar juokiuosi visiems, nes kas ryt kas nors paraso ar dar nk neturiu, tai sakau, kad dar du viename vis... DDD Bet jau laukiu, manau netiketai mane uzklups, seip neblogai jauciuosi, aisku sunkoka, taip ir turi but juk i pabaiba viskas eina... Mergaite turesim mes, nors idomiai, ne pirmas sako, kad pilvas per apvalus per dailus, a ne berniuka tik nesioju, bet 3 kart skanas patvirtino panelyte, tai gal sakau tiukrai nebebus siurprise.. DDD As tai tik pries savaite isejau i dekreta, dirbau ir buvau patenkita, aisku pavargdavau , bet zinojau del ko, o namie sedet man per sunku buvo, tada visur skaudedavo, o kai judedavau liuks buvo...