sonke parašė:
sveika,perskaiciau tavo istorija ,as taip pat jauciuosi,diena nakti apie tai galvoju,tik labai keista kad ms veluoja,tai gal![]()
o kiek laiko veluoja?ciklai siaip reguliarus?
sonke parašė:
sveika,perskaiciau tavo istorija ,as taip pat jauciuosi,diena nakti apie tai galvoju,tik labai keista kad ms veluoja,tai gal![]()
Samute UK parašė:
siaip reguliarus,bet visko gali nutikti,bet keista zinok nieko kaip ir neskauda,o tu ar jautei kokius ms simtomus
sonke parašė:
siaip reguliarus,bet visko gali nutikti,bet keista zinok nieko kaip ir neskauda,o tu ar jautei kokius ms simtomus
oj as isvis be pozymiu,absoliuciai,niekas man neskaudejo,krutine nedidejo,tik siek tiek papilnejo ir viskas,ir iki pat siol jei sirgciau mmm tai net neitraciau,kad laukiuosi nes jauciuosi tikrai gerai..
na veliau gal jau koki 8sav.patamsejo speneliai,paburko,dabar ir pilvas jau zelt pradejo.bet pradzioje tikrai jokiu pozymiu nebuvo..
mano ir anie du nestumai buvo be pozymiu,kol judesiu nejutau,tai net nesijauciau nescia,dabar taip pat.skirtumas tik toks,kad man 7sav.pradejo teplioti ir NT jau rode beveik neigiamus,tai buvau nerealiai issigandus,bet va mergaites dave peterborougho lietuviu-rusu privacios klinikos adresa,tai nuvariau iskart,ir kai isgirdau sirdeles plakima taip gera pasidare,taip ramu...
o kur peterboroughe gyveni,kokiam rajone?
Samute UK parašė:
oj as isvis be pozymiu,absoliuciai,niekas man neskaudejo,krutine nedidejo,tik siek tiek papilnejo ir viskas,ir iki pat siol jei sirgciau mmm tai net neitraciau,kad laukiuosi nes jauciuosi tikrai gerai..
na veliau gal jau koki 8sav.patamsejo speneliai,paburko,dabar ir pilvas jau zelt pradejo.bet pradzioje tikrai jokiu pozymiu nebuvo..
mano ir anie du nestumai buvo be pozymiu,kol judesiu nejutau,tai net nesijauciau nescia,dabar taip pat.skirtumas tik toks,kad man 7sav.pradejo teplioti ir NT jau rode beveik neigiamus,tai buvau nerealiai issigandus,bet va mergaites dave peterborougho lietuviu-rusu privacios klinikos adresa,tai nuvariau iskart,ir kai isgirdau sirdeles plakima taip gera pasidare,taip ramu...o kur peterboroughe gyveni,kokiam rajone?
brettone,o kur tu
sonke parašė:
brettone,o kur tu
as stanground rajone.
Samute UK parašė:
kaip musu lincike dar negimdo?
Oj dar ne zinokit negimdau... gryzau is mdw siande, turejo kaklelio patikra daryt, nu ir tik tiek tepasake ka nepasiekia dar jo, vos su pirstu galiukais tik, tai jai nepagimdysiu kt savaite vel darys ta pati... O jau noriu gimdyt......
Gal kokiu patarimu zinot kas paskatina?? i Sampano geriau ir baldus tampiau ir nk nepadeda.... Siande ananasa nusipirkau, sako ir tas skatina....
Samute kaip tavo skanas, gavai jau laiska, gal buvai???? kokie atsakymai???
Sonke o cia buvai pas daktarus del nepastojimo????
sonke parašė:
sveikute,kaip tavo sveikatele,nuo sonkes
Mano sveikatele tai gerai-dar varau kaip tankas-jegu yra, tik aisku apsisukimai letesni
Apetitas atsirado, tai galiu valgyti ne tik kiek telpa,bet ir dar daugiau...bet vistiek stabdau save,nes paskui gailesiuos.o siaip tai viskas labai gerai-negaliu niekuo skustis
Daivuskinas parašė:
Mano sveikatele tai gerai-dar varau kaip tankas-jegu yra, tik aisku apsisukimai letesniApetitas atsirado, tai galiu valgyti ne tik kiek telpa,bet ir dar daugiau...bet vistiek stabdau save,nes paskui gailesiuos.o siaip tai viskas labai gerai-negaliu niekuo skustis :)</blockquot
Cia gal visom kai paklausai atsiranda tas apetitas, as ir galiu daugiau suvalgyt nei telpa, bet kartais ir stabdau save, bet man ir matos ne vien ant pilvuko kur svoris kaupias, o tau valgyk i sveikata jei tik noris....
![]()
lincike123 parašė:
Oj dar ne zinokit negimdau... gryzau is mdw siande, turejo kaklelio patikra daryt, nu ir tik tiek tepasake ka nepasiekia dar jo, vos su pirstu galiukais tik, tai jai nepagimdysiu kt savaite vel darys ta pati... O jau noriu gimdyt......Gal kokiu patarimu zinot kas paskatina?? i Sampano geriau ir baldus tampiau ir nk nepadeda.... Siande ananasa nusipirkau, sako ir tas skatina....
![]()
Samute kaip tavo skanas, gavai jau laiska, gal buvai???? kokie atsakymai???
Sonke o cia buvai pas daktarus del nepastojimo????
jo buvau,kita savaite vel turime vizita ligoninej,dabar jauciuos kaip ant adatu,vis tikrinu ar nera ms,nu beproto noriu,net bijau matuotis bt
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai