dirziene parašė:
Jeigu stumbystis megins iskart bangas kelk![]()
oi as zinau dirzine jau manes su vaiku nepastumdys uz save moku pastoveti:)))
dirziene parašė:
Jeigu stumbystis megins iskart bangas kelk![]()
sirute parašė:
nepirkau jokiu pirmenybiu, bereikalo tik pinigus leidai, nes su vaiku ir taip pirma eini... ))))
labas vakaras damos
as jau ant rysio , vakar atskridom i lietuva , kaip fainai cia pabut su tevais , draugais , pasiilgtais ir sirdziai mielais zmonem , relaxas tikras , ir maziukas patenkintas , visiem dalina savo sypsena ir tirpdo sirdis
skrydis praejo gerai , per daug stresavau tik , isivaizdavau kad viskas bus daug sunkiau , bet viskas praejo labai sklandziai , tai vat tokios naujienos pas mane ,
naujai prisijungusiai mamytej balionelis
o samute tai as irgi visai kitaip isivaizdavau kazkaip
o cia tokia jaunute atrodo , tikrai toj fotkej nepasakytum kad su dukrom , jau greiciau ten trys seses atrodo stovi
skorpioneee parašė:
as irgi buvau pirmenybe nusipirkus tai be reikalo pinigus isleidziau![]()
ai geriau nusipirkau rami galva bus
skorpioneee parašė:
labas vakaras damosas jau ant rysio , vakar atskridom i lietuva , kaip fainai cia pabut su tevais , draugais , pasiilgtais ir sirdziai mielais zmonem , relaxas tikras , ir maziukas patenkintas , visiem dalina savo sypsena ir tirpdo sirdis
![]()
![]()
![]()
skrydis praejo gerai , per daug stresavau tik , isivaizdavau kad viskas bus daug sunkiau , bet viskas praejo labai sklandziai , tai vat tokios naujienos pas mane ,![]()
naujai prisijungusiai mamytej balionelis![]()
![]()
o samute tai as irgi visai kitaip isivaizdavau kazkaipo cia tokia jaunute atrodo , tikrai toj fotkej nepasakytum kad su dukrom , jau greiciau ten trys seses atrodo stovi
![]()
aciu,jo tikrai nesijauciu tikrai dar sena.
tai dazniausiai taip ir buna,kai kalbi niekas neduoda tiek metu,kol nepradedi sneket apie vaikus..
pamenu darbe buvo ir tokiam lenkui sakau nu gerai kiek duodi man metu,o tas nu sako koki 38m.as akis isputus,tai ka ar as taip blogai atrodau?sako nu ne bet tavo vaikai,kokie jau dideli.tai sakau tu ne i vaikus ziurek,o kaip as atrodau..
tai tik vieninteli karta yra dave daugiau nei yra.
va galiu dar papozuot,pries kelias dienas daryta,sakau reikia pasidaryt,juk neaisku kada jau nebeliks to pilvuziuko,reikia pasidziaugt.

o kas liecia artimuosius,tai kas be ko smagu sugrysti visiems pas juos.kiek busi lt?
Samute UK parašė:
aciu,jo tikrai nesijauciu tikrai dar sena.tai dazniausiai taip ir buna,kai kalbi niekas neduoda tiek metu,kol nepradedi sneket apie vaikus..
pamenu darbe buvo ir tokiam lenkui sakau nu gerai kiek duodi man metu,o tas nu sako koki 38m.as akis isputus,tai ka ar as taip blogai atrodau?sako nu ne bet tavo vaikai,kokie jau dideli.tai sakau tu ne i vaikus ziurek,o kaip as atrodau..![]()
tai tik vieninteli karta yra dave daugiau nei yra.
va galiu dar papozuot,pries kelias dienas daryta,sakau reikia pasidaryt,juk neaisku kada jau nebeliks to pilvuziuko,reikia pasidziaugt.
![]()
o kas liecia artimuosius,tai kas be ko smagu sugrysti visiems pas juos.kiek busi lt?
jauciu kokias tris savaites pabusiu , ziuresiu kaip iseis , pabuciau ir ilgiau , bet lapkricio 12 baigias dekretas , reikia grysti ir dar speti darba susirasti
Sveikos,as vel kaip ne zmogus iki 11val miegojau
Jeeee pagaliau saulute pasirode,iskart man nuotaika
Samute fotkinkis fotkinkis,man labai grazios moterytes su pilvukais
Bet tai istikruju nervina,kai suzino,kad vaiku turi,ir su tuokia nuostaba,nes cia nezinau iskur visi prisigalvoje,kad jei nors viena vaika turi,tai turi 100kg sverti ,visa tokia negrazi but turi . Isprotejimas kazkoks
skorpioneee parašė:
jauciu kokias tris savaites pabusiu , ziuresiu kaip iseis , pabuciau ir ilgiau , bet lapkricio 12 baigias dekretas , reikia grysti ir dar speti darba susirasti![]()
o ka su maziuku darysi?aukle jau turi nusiziurejus?ar atvarys is namiskiu kas padeti?man dar toli si problema,bet nepajusiu kai ir ateis ta diena..tai ir nznau ka reiks daryt,mama noreciau atsivezt,bet nznau jei ta sveikata vis blogeja(su sirdim)tai nznau kaip bus...o jau tu aukliu ir bijosiu visai nepazystama imti.nes vistiek noretusi,kad pas mus namie ziuretu..reikia labai jau patikima zmogu rast.oj bus sunku isivaizduoju.
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai